Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Θέσεις εργασίας στην Ευρώπη για τους Κύπριους
Θέσεις εργασίας στην Ευρώπη για τους Κύπριους

Θέσεις εργασίας στην Ευρώπη για τους Κύπριους

Θέσεις εργασίας όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό σε διάφορους ευρωπαϊκούς οργανισμούς υπάρχουν για τους Κύπριους πολίτες που ενδιαφέρονται να εργαστούν εκτός Κύπρου και μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις.
Γνωστοποιήθηκε μέσω της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση ότι το ίδρυμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης SRB, προκηρύσσει διαδικασία για  πλήρωση της πιο κάτω κενής θέσης: Contract and Project Management Assistant.
H ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων 03-12-2019  12:00 (μεσημέρι) ώρα Βρυξελλών. Ο μηνιαίος βασικός μισθός είναι € 4.231,23. Μέσω  της Μόνιμης Αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΜΑΕΕ), o Ευρωπαϊκός Οργανισμός EASO (European Asylum Support Office), προκηρύσσει διαδικασία για την πλήρωση της πιο κάτω  κενής θέσης: Senior Operations Officer – Resettlement and Complementary Pathways/ – Third Country Support.
Η ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων είναι στις 7 Δεκεμβρίου 2019. Ο βασικός μισθός είναι €3.462 στον οποίο εφαρμόζεται διορθωτικός συντελεστής.
Οι μισθοί των υπαλλήλων υπόκεινται σε φόρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που παρακρατείται στην πηγή. Οι υπάλληλοι απαλλάσσονται από την εθνική φορολογία εισοδήματος και υπάγονται στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και συνταξιοδότησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το  ίδρυμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης  European Defence Agency (EDA) προκηρύσσει διαδικασία πλήρωσης των πιο κάτω θέσεων με απόσπαση Εθνικών Εμπειρογνωμόνων: Project Officer Maritime Programmes, Project off icer Govsatcom, Project Officer Medical, Project Officer Space,  Project Officer Air Capabilities. Η ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων είναι 20/01/2020. Οι θέσεις αυτές απευθύνονται  σε κρατικούς και ημικρατικούς υπαλλήλους, όπως ορίζεται από τον Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής C (2008) 6866 που διέπει την απόσπαση Εθνικών Εμπειρογνωμόνων και έχουν τη δυνατότητα να αποσπαστούν, ως εθνικοί εμπειρογνώμονες, σε θεσμικό όργανο ή ίδρυμα της ΕΕ.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση θα βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην  ιστοσελίδα: (www.eda.europa.eu). Επίσης όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλουν αίτηση για μόνιμη θέση στις Βρυξέλλες στην ειδικότητα τεχνικοί διασκέψεων.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Επίσης το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της ΕΚΤ δίνει τη δυνατότητα σε όσους έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον τον πρώτο κύκλο σπουδών (πτυχίο πανεπιστημίου) να εφαρμόσουν στην πράξη τις γνώσεις που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών και να κατανοήσουν καλύτερα τι σημαίνει να εργάζεσαι για την Ευρώπη.

 

Η αμοιβή για τη θέση του ασκούμενου είναι περίπου €1.050 τον μήνα. Σήμερα λήγει η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για την πλήρωση κενών θέσεων με απόσπαση  Εθνικών  Εμπειρογνωμόνων διαφόρων ειδικοτήτων.

Send this to a friend