Τέσσερις αναμετρήσεις κράτησε το αήττητο σερί της Ντόρτμουντ (3-1-0), καθώς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος γνώρισε βαρύτατη ήττα με 4-0 στην έδρα της μισητής αντιπάλου της Μπάγερν Μονάχου στο μεταξύ τους «klassiker». Με τους 19 βαθμούς που συγκέντρωσε βρίσκεται στην 6η θέση και το -6 από την πρωτοπόρο Γκλάντμπαχ.

*Over 2,5 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της

*Σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές στα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Μετά από έντεκα αγωνιστικές η Πάντερμπορν συγκέντρωσε μόλις τέσσερις βαθμούς, παραμένοντας στην τελευταία θέση της Μπουντεσλίγκα (1-1-9/ 11-26 τα γκολ). Διαθέτει την 2η χειρότερη επίθεση και την 2η χειρότερη άμυνα αυτής. Στις πέντε συνολικά εκτός έδρας αγωνιστικές έχει απολογισμό 0-1-4 (σ.σ. δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ στις τέσσερις, δεν σκόραρε στις δύο).

*NG στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Εκτίμηση 1 & 3-5 γκολ με απόδοση 1,96

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.