Πήγε στη διακοπή με χαμόγελα για τα αποτελέσματα, όμως όχι και για τις εμφανίσεις. Έκλεισε τις υποχρεώσεις της με το εκτός έδρας 1-2 κόντρα στην Μπρεστ, σε ματς όπου επιθετικά δεν είχε την ενέργεια προηγούμενων αγώνων, στο πρώτο μέρος χρειάστηκε μια-δυο επεμβάσεις του γκολκίπερ Ρίκο, τελικά προηγήθηκε με το φοβερό γκολ του Ντι Μαρία. Χαλάρωσε στο δεύτερο 45λεπτο, η Μπρεστ μείωσε με τον Γκραντσίρ στο 72’, όμως η επιμονή της Παρί έφερε το 1-2 με τον Ικάρντο στο 85’. Οριακή νίκη για τους Παριζιάνους, την ξέχασαν το επόμενο πρωί.

*Μετράει 11/15 ΝG σ’ όλες τις διοργανώσεις

*Έρχεται από 6/7 Over 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις.

*Δε δέχτηκε γκολ στα 10/15 φετινά ματς.

Γκέλα ολκής για τη Λιλ την περασμένη αγωνιστική, δεν κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας της Μετς. Υποδέχτηκε μια υποδεέστερη ομάδα, την είχε κλεισμένη στην περιοχή της απ’ την πρώτη στιγμή μέχρι το φινάλε, έκλεισε το ματς με 14 τελικές προσπάθειες, οι πέντε εντός στόχου, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Είχε μεγάλες φάσεις με τους Όσιμεν και Ρεμί, ωστόσο ήταν άστοχη, έπεσε πάνω και στον γκολκίπερ Ουκιντζά. «Κομπάρσος» η Μετς, «τσίμπησε» τον πόντο χωρίς να το αξίζει.

*Έρχεται από 6/8 Over 2.5.

*Μετράει 13/17 2-3 Goal σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 8/11 G/G.

Εκτίμηση 1Χ 2-3 γκολ με απόδοση 2,48

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.