Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΞΙΔΙ H Austrian Airlines γιορτάζει 40 χρόνια πτήσεων μεταξύ Λάρνακας και Βιέννης
H Austrian Airlines γιορτάζει 40 χρόνια πτήσεων μεταξύ Λάρνακας και Βιέννης

H Austrian Airlines γιορτάζει 40 χρόνια πτήσεων μεταξύ Λάρνακας και Βιέννης

Στις 13 Νοεμβρίου 1979, ένα αεροσκάφος της Austrian Airlines πραγματοποίησε την πρώτη του προσγείωση στην Λάρνακα. 40 χρόνια μετά η σύνδεση μεταξύ των δυο χωρών όχι μόνο παραμένει, αλλά χαρακτηρίζεται και ως ιδιαίτερα επιτυχημένη.

Λόγω αυξημένης ζήτησης η Austrian Airlines έχει αυξήσει τις διαθέσιμες θέσεις κατά περισσότερο από 60% τα τελευταία 10 χρόνια. Παράλληλα ο αριθμός των επιβατών αυξήθηκε κατά 75%, σαν αποτέλεσμα της αύξησης του αριθμού των εβδομαδιαίων πτήσεων, αλλά και της χρήσης αεροσκαφών με μεγαλύτερη χωρητικότητα στην γραμμή Λάρνακα-Βιέννη.

Από την έναρξη του χειμερινού προγράμματος το 2014, η Austrian Airlines πραγματοποιεί δυο πτήσεις την ημέρα για τη Λάρνακα, δρομολόγια που θα διατηρηθούν στο χειμερινό πρόγραμμα του 2019 και θα συνεχίσουν και για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2020.

“40 χρόνια από την πρώτη μας πτήση μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η γραμμή Λάρνακα-Βιέννη είναι ένα μεγάλο success story”, δήλωσε ο Peter Pullem, Head of Sales Central, Eastern and Southeastern Europe στον Όμιλο Lufthansa. “Λαμβάνοντας υπόψη αυτή την εξαιρετική πορεία ανυπομονούμε για το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον για αυτή τη γραμμή.”

Send this to a friend