ΝΤΕΝΒΕΡ (9-3): Βρήκε επιτέλους το χέρι του ο Τζαμάλ Μάρεϊ και οι Νάγκετς έκαναν υγιεινό περίπατο μέσα στο Μέμφις, κερδίζοντας με 131-114. Η διαφορά είχε φτάσει τους 30 πόντους προς το τέλος της τρίτης περιόδου.

Η… διαφορά γενικότερα ως προς την εξέλιξη του αγώνα έγινε πάντως στο δεύτερο 12λεπτο, όταν οι «σβώλοι» αποσπάστηκαν στο σκορ με το επιμέρους 44-17. Ο Καναδός πόιντ γκαρντ σταμάτησε στους 39 πόντους με 7/12 τρίποντα, μοιράζοντας και 8 ασίστ. Τόσες έδωσε κι ο ακόμα μεγαλύτερος σταρ Νίκολα Γιόκιτς, με τον Σέρβο σταρ να μένει ήσυχος (9 π., 5 ρ.). Ο ξανανιωμένος φέτος βετεράνος πάουερ φόργουορντ Πολ Μίλσαπ έριξε 23άρα κι έκανε 5 κλεψίματα. Πέντε νίκες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια μετράει πλέον η ομάδα του Μάικ Μαλόουν.

ΧΙΟΥΣΤΟΝ (11-3): Πόσο μακρινή φαντάζει η συντριβή 129-100 στο Μαϊάμι της 4ης Νοεμβρίου… Εκτοτε οι Ρόκετς τρέχουν σερί οκτώ νικών, διαλύοντας και τους ντεφορμέ Μπλέιζερς με 132-108.

Εστειλαν τη διαφορά στα ύψη στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και ο Τζέιμς Χάρντεν έχει ανεβάσει κι άλλο τον περσινό μέσο όρο πόντων του, όταν τερμάτισε πρώτος σκόρερ της λίγκας. Εχει σήεμρα 39,2, έναντι 36,1 την προηγούμενη περίοδο! Στο άμοιρο Πόρτλαντ έριξε 36άρα και περιέργως δεν έκανε κατάχρηση προσπαθειών, έχοντας 11/19 σουτ. Επιασε πάλι τα τριπλ νταμπλ ο παρτενέρ του στην περιφέρεια Ράσελ Γουέστμπρουκ με 28-13-10, τρομερό νταμπλ-νταμπλ για τον σέντερ Κλιντ Καπελά με 22 πόντους και 20 ριμπάουντ, χώρια οι 4 τάπες. Λείπουν (και θα λείπουν για) καιρό οι σημαντικοί γκαρντ-φόργουορντ Ερικ Γκόρντον και Τζέραλντ Γκριν.

Εκτίμηση 2+P με απόδοση 4,12

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.