Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΞΙΔΙ Χριστουγεννιάτικη απόδραση; Οι τιμές των εισιτηρίων για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς
Χριστουγεννιάτικη απόδραση; Οι τιμές των εισιτηρίων για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς

Χριστουγεννιάτικη απόδραση; Οι τιμές των εισιτηρίων για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς

Ένα ταξιδάκι τις μέρες των Χριστουγεννιάτικων εορτών φαντάζει πάντα ιδανικό σενάριο για όλους μας. Φυσικά από το… όνειρο μέχρι την πράξη υπάρχει μεγάλη απόσταση. Για να καταφέρει να ταξιδέψει κανείς τις μέρες των γιορτών θα πρέπει βεβαίως να συνυπολογίσει και τα έξοδα του και μέχρι πόσα τον παίρνει να ξοδέψει.

Εμείς σας παρουσιάζουμε τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τα Χριστούγεννα και βεβαίως… η απόφαση είναι δική σας! Άλλωστε οι γιορτές… στοιχίζουν και στην Κύπρο.

Αν πάλι προτιμάτε να ταξιδέψετε από το αεροδρόμιο Πάφου, το φθηνότερο εισιτήριο που σας βρήκαμε είναι στα 236 ευρώ, για να αναχωρήσετε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και να επιστρέψετε την Κυριακή 22 του μήνα.

Τις ίδιες ημερομηνίες, δηλαδή 19 με 22 Δεκεμβρίου, εάν επιθυμείτε να ταξιδέψετε στην ελληνική συμπρωτεύουσα, οι τιμές των εισιτηρίων σας θα κυμανθούν στα ίδια περίπου επίπεδα, αναλόγως της ώρας της πτήσης που θα επιλέξετε. Στα 281 ευρώ το φθηνότερο εισιτήριο για Θεσσαλονίκη και 335 το ακριβότερο, εάν ταξιδέψετε από Λάρνακα. Εάν πάλι ταξιδέψετε από Πάφο μπορείτε να βρείτε πιο οικονομικά εισιτήρια, δηλαδή από 201 ευρώ.

Τώρα, αν η Ελλάδα δεν είναι στο πλάνο σας και λόγω Χριστουγέννων προτιμάτε για παράδειγμα ένα πενθήμερο στο Λονδίνο, ετοιμαστείτε για πολύ μεγαλύτερα έξοδα. Λάρνακα-Λονδίνο 17-22 Δεκεμβρίου το φθηνότερο εισιτήριο είναι στα 405 ευρώ ενώ φτάνει μέχρι και τα 600, αναλόγως ώρας πτήσης και αεροπορικής εταιρείας. Από την Πάφο τα εισιτήρια είναι πιο οικονομικά για τις ίδιες ημερομηνίες, ξεκινώντας από 264 ευρώ. Τώρα εάν επιθυμείτε να περάσετε και τα Χριστούγεννα στο μαγευτικό -αυτή την εποχή- Λονδίνο, η τιμή δε θα διαφοροποιηθεί και πολύ από Πάφο. Δηλαδή Πάφος-Λονδίνο 22-26 Δεκεμβρίου το οικονομικότερο εισιτήριο είναι στα 246 ευρώ.

Σε περίπτωση που προτιμάτε κάτι πιο ρομαντικό, για τις μέρες 17 με 21 Δεκεμβρίου, το Παρίσι αποτελεί ίσως τον ιδανικό προορισμό, με τα εισιτήρια να ξεκινούν από 448 ευρώ για πτήση από Πάφο, με τις επιλογές βεβαίως να είναι σε αυτή την περίπτωση πιο περιορισμένες σε σχέση με την εταιρεία και τις ώρες πτήσεων.

Ένα ταξίδι στη Βουδαπέστη 17-21 Δεκεμβρίου φαντάζει πολύ καλή ιδέα. Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να βρείτε σήμερα είναι στα 365 ευρώ, ενώ από Πάφο πολύ πιο οικονομικό στα 160 ευρώ.

Αν πάλι προτιμάτε την Βιέννη για να περάσετε και τις μέρες των Χριστουγέννων, μπορείτε να βρείτε εισιτήριο για τις 21-26 Δεκεμβρίου από Λάρνακα στα 427 ευρώ.

Σημειώνεται ότι οι τιμές που εντοπίσαμε εμείς για το δημοσίευμα, δεν παραμένουν σταθερές με την πάροδο των ημερών.

Send this to a friend