Στην κορυφή του ομίλου το Βέλγιο, έκανε πολύ καλή προκριματική φάση και φυσικά θα είναι στο Euro το ερχόμενο καλοκαίρι. Μετρά το απόλυτο νικών έπειτα από εννέα αγωνιστικές, ενώ δέχτηκε γκολ μονάχα σε δύο από αυτά τα ματς. Συγκεκριμένα, μόνο η Ρωσία κατάφερε να σκοράρει κατά της ομάδας του Μαρτίνεθ στο 3-1 του πρώτου γύρου και το 1-4 στο τελευταίο παιχνίδι. 34-2 ο απολογισμός γκολ. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, φαίνεται ότι δε θα αγωνιστεί ο Βερμάελεν, ενώ γενικότερα αναμένονται αλλαγές από το τεχνικό του Βελγίου.

*7/9 ματς με μηδέν παθητικό

*7/9 έληξαν με σύνολο γκολ over 2.5

Η Κύπρος δεν κατάφερε να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική στον όμιλο, μετά την ήττα που γνώρισε από τη Σκωτία ενός έδρας, μένει στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε εννέα αγωνιστικές για το σύνολο του Μπεν Σιμόν. Όσον αφορά την αποστολή, το νέο πρόβλημα είναι ο αμυντικός Καρώ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας και η περίπτωσή του παραμένει ερωτηματικό έως την έναρξη του ματς. Εκτός οι Λαΐφης, Μιντίκκης, Παναγιώτου και Γεωργίου.

*4 σερί ματς με over 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 3 από τα 4 εκτός έδρας

Εκτίμηση 1-1 & 2-5 γκολ με απόδοση 1,87

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.