Ιταλία:

Πέρασε και απ’ τη Βοσνία η Ιταλία την περασμένη Παρασκευή, όπου απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι είναι το απόλυτο “αφεντικό” του ομίλου. Οι “ατζούρι” ήθελαν τη νίκη για να διευρύνουν το σερί των νικών και να πλησιάσουν στο απόλυτο και το πέτυχε. Παρά τις αλλαγές και τα νέα πρόσωπα, η Ιταλία ήταν πολύ ανώτερη, εκμεταλλεύτηκε την χαλαρότητα των Βόσνιων και πήρε άνετα αυτό που ήθελε.

*Έρχεται από 7/8 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

*Έρχεται από 9/12 NG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Αρμενία:

Απογοητευτικό είναι το φινάλε των προκριματικών για την Αρμενία. Έχασε και απ’ την Ελλάδα την περασμένη Παρασκευή, το τελικό 0-1 δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα του αγώνα, καθότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε μια ακόμη καλή εμφάνιση, έβγαλε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει φτάσει σε υψηλό σκορ αν ήταν πιο εύστοχη. Πολύ λίγα πράγματα απ’ τους Αρμένιους, στο ντεμπούτο του Αμπραχάμ Κασμανιάν στην άκρη του πάγκου τους.

*Over 2.5 τα 9/12 πρόσφατα παιχνίδια της Αρμενίας.

*Μετράει 5/9 G/G στον όμιλο.

Εκτίμηση 1-1 & 2-5 γκολ με απόδοση 2,05

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.