Ισπανία:

Η Ισπανία είναι στην πρώτη θέση του ομίλου, με άνεση μάλιστα, στο +5 από τη δεύτερη Σουηδία. Τερματίζει καθώς φαίνεται αήττητη στη φάση των προκριματικών, μετρά για την ώρα επτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα σε τέσσερα από τα εννέα παιχνίδια, ενώ έξι είχαν εύρος γκολ «2-3». Ο Ρόπερτ Μορένο αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

*5/9 ματς έληξαν με G/G

*Αήττητη για 10 αναμετρήσεις

*6/9 τελευταία με εύρος γκολ «2-3»

Ρουμανία:

Η Ρουμανία απογοήτευσε στο «must win» παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, ηττήθηκε χωρίς να καταφέρει να φανεί ανταγωνιστική κόντρα στη Σουηδία (0-2). Βαρύ το κλίμα για τον τεχνικό των Ρουμάνων, Κόσμιν Κόντρα, ο οποίος καθώς φαίνεται θα καθίσει στον πάγκο για τελευταία φορά με την Ισπανία, αφού το συμβόλαιό του λήγει. Δεν προέκυψαν νέα αγωνιστικά προβλήματα από το προηγούμενο ματς, πλήγμα αποτελεί η απουσία του φορ Αντόνε.

*4/6 πρόσφατα με N/G

*5/9 ματς είχαν εύρος γκολ «2-3»

*Σκοράρει σε όλα τα εκτός, στα προκριματικά

Εκτίμηση 1 & 3-5 γκολ με απόδοση 2,00

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.