Η Ισπανία είναι στην πρώτη θέση του ομίλου, θέλει τυπικά έναν πόντο για να την εξασφαλίσει. Προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με αμφίσκορο, κόντρα στους Σκανδιναβούς του ομίλου, Νορβηγία (1-1) και Σουηδία (1-1). Αήττητη έπειτα από οκτώ αγωνιστικές, μετρά έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Στο αγωνιστικό σκέλος, επιστρέφει από τιμωρία ο στόπερ Ράμος, ενώ είναι εκ νέου στην αποστολή οι επιθετικοί Αλκάθερ και Μοράτα. Πρώτη κλήση για τον Ντάνι Όλμο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

*5/8 παιχνίδια με γκολ εκατέρωθεν

*6/8 με εύρος γκολ «2-3» στα προκριματικά

*1 γκολ παθητικό, σε 3 εντός έδρας

Η Μάλτα είναι από τις πλέον αδύναμες ομάδες, όχι μόνο του ομίλου, αλλά και των προκριματικών συνολικά. Γνώρισε την ήττα από τα Νησιά Φερόε την προηγούμενη αγωνιστική, αποτέλεσμα που ήταν η έβδομη στη σειρά σε σύνολο οκτώ αγωνιστικών. Μοναδική επιτυχία για το συγκρότημα του Φαρούτζια, η νίκη στην πρεμιέρα επί των Νήσων Φερόε με σκορ 2-1, εντός έδρας. Έκτοτε, δεν έχει καταφέρει καν να να σκοράρει σε ματς.

*Χωρίς γκολ για 7 ματς στα προκριματικά

*3/4 παιχνίδια τελευταία με under 2.5 γκολ

Εκτίμηση 0-4 γκολ στον αγώνα με απόδοση 2,20

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.