Απογοητευτική εμφάνιση στην Ελλάδα και οριστικός αποκλεισμός για τη Βοσνία, που είναι πλέον αδιάφορη στα τελευταία δύο ματς του ομίλου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διέλυσε τους Βόσνιους αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο και βγάζοντας πολλές ευκαιρίες, η ομάδα του Προσινέτσκι ήταν παντελώς εκτός κλίματος του αγώνα, το γεγονός ότι έχασε μόνο 2-1 θα πρέπει να θεωρείται επιτυχία. «Ας το παραδεχτούμε, είμαστε μια μέτρια ομάδα», είπε ο αρχηγός Πιάνιτς, δήλωση που είναι ενδεικτική του κλίματος.

*Μετράει 7/8 Over 2.5 στα ματς του ομίλου

*Έρχεται από 6/8 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Το απόλυτο «αφεντικό» του ομίλου αποδείχτηκε η Ιταλία, η οποία δεν άφησε περιθώρια σε κανέναν να την αμφισβητήσει. Τον Οκτώβριο πήρε άλλες δύο νίκες με Ελλάδα (2-0) και Λιχτενστάιν (0-5 εκτός), μετράει 8/8 νίκες, έχει εξασφαλίσει την πρωτιά και τυπικά. Δεν έκανε φοβερή εμφάνιση κόντρα στην Ελλάδα, αλλά επικράτησε λόγω της ποιότητας του ρόστερ, συνέχισε με τον αναμενόμενο… περίπατο κόντρα στο Λιχτενστάιν, εκεί όπου σκόραρε τέσσερις φορές μετά το 70’.

*Έρχεται από 6/7 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 8/11 NG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Εκτίμηση Χ2 2-5 με απόδοση 1.90

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.