“Πλάκα” κάνει η Αγγλία σ’ έναν ακόμη προκριματικό όμιλο, έχει “καπαρώσει” απ’ την αρχή την πρωτιά, σήμερα μπορεί να την εξασφαλίσει και μαθηματικά. Σκόραρε εννέα γκολ στα δύο ματς του Σεπτέμβρη με Βουλγαρία (4-0) και Κόσοβο (5-3), μπήκε στις υποχρεώσεις του Οκτώβρη με την εκτός έδρας ήττα 2-1 κόντρα στην Τσεχία, έβγαλε αντίδραση με το εκτός έδρας 0-6 επί της Βουλγαρίας.

*Over 2.5 τα 10/11 τελευταία παιχνίδια της.

*Μόλις μια ήττα στα τελευταία 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (9-3-1).

Συνεχίζει να απογοητεύει με τις εμφανίσεις του στον όμιλο το Μαυροβούνιο, το οποίο έκανε ανάμεικτες εμφανίσεις τον Οκτώβριο. Αρχικά αναδείχθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) με τη Βουλγαρία, σ’ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, που οι καλύτερες φάσεις έγιναν στο δεύτερο μέρος. Ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα 2-0 απ’ το Κόσοβο, σε ματς όπου έχανε 2-0 στο 34’ και δεν κατάφερε να μπει στη διεκδίκηση του αποτελέσματος.

*2-3 γκολ τα 5/6 τελευταία παιχνίδια του.

*Έμεινε άσφαιρο στα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια του.

*Αγνοεί τη νίκη στα 17/20 τελευταία παιχνίδια του (επίσημα, φιλικά).

Εκτίμηση 1-1 NG με απόδοση 1,75

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.