Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Τσιτσιπάς Vs Zverev
Τσιτσιπάς Vs Zverev

Τσιτσιπάς Vs Zverev

Για ακόμη μια χρονιά οι 8 κορυφαίοι αθλητές της σεζον θα συναντηθούν στο Λονδίνο στο τελευταίο ουσιαστικά τουρνουα της σεζον.

Το αποτελεί ένα από τα κορυφαία τουρνουα αμέσως μετά τα Grand Slam. Τέσσερις ονομασίες έχει αλλάξει από το 1970 που θεσπίστηκε μέχρι και σήμερα με την μορφή του τουρνουα να αλλάζει και αυτήν κατά το πέρασμα του χρόνου.

Πρώτος σε κατακτήσεις ο Ελβετός Φέντερερ με 6, ενώ από τα περίεργα στην σύγχρονη ιστορία του τουρνουα είναι ότι ένας εκ τον κορυφαίων αθλητών όλων των εποχών, ο Ισπανός Ραφαέλ Ναδάλ, δεν κατάφερε ποτέ να το κερδίσει.

Στην καταπληκτική O2 Arena χρησιμοποιούν την Greenset επιφάνεια που με ναι μεν δίνει πλεονέκτημα στους baseliners, αλλά το υψηλό bounce και οι indoors συνθήκες βοηθούν τους big servers με αποτέλεσμα να διεκδικούν με αξιώσεις παιχνίδια με καλύτερους αντιπάλους. Χωρισμένοι σε 2 ομίλους round robin οι 8 αθλητές δεν ψάχνουν μόνο τις νίκες, αλλά και τα σετ αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας παίζουν ρόλο και αυτά.

Η κλήρωση φέτος φέρνει αντιμέτωπους στο Andre Agassi Group τους Ναδάλ, Μεντβέντεφ, Τσιτσιπά και τον περυσινό νικητή Ζβέρεφ, ενώ στο Bjorn Borg Group είναι οι Τζόκοβιτς, Φέντερερ, Τιέμ και Μπερετίνι.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter και λάβετε επιπλέον ποσό ως Μπόνους το 10% της κατάθεσης σας!

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter, στοιχήματισε και λάβε την αξία του πρώτου σου δελτίου σε Μπόνους.

tags:

Send this to a friend