Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΞΙΔΙ Που θα ταξιδέψουν οι Κύπριοι τα Χριστούγεννα; Ενδεικτικές τιμές
Που θα ταξιδέψουν οι Κύπριοι τα Χριστούγεννα; Ενδεικτικές τιμές

Που θα ταξιδέψουν οι Κύπριοι τα Χριστούγεννα; Ενδεικτικές τιμές

Οι αγαπημένοι προορισμοί των Κυπρίων για τα Χριστούγεννα – Ενδεικτικές τιμές – Προσφορές και σε ξενοδοχεία στην Κύπρο

Μετράμε ήδη αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και αρκετός κόσμος είτε ήδη έκλεισε είτε ψάχνει προορισμούς για διακοπές την περίοδο των εορτών. Όσο πιο νωρίς κλείσει κανείς εισιτήρια τόσο φθηνότερες τιμές θα βρει έτσι αν το σκέφτεστε για ταξίδι πρέπει σύντομα να κλείσετε τις θέσεις σας.

Η offsite έψαξε το θέμα μιλώντας με τουριστικούς φορείς και σας παραθέτουμε τους δημοφιλέστερους προορισμούς αλλά και ενδεικτικές τιμές που μπορείτε να βρείτε για ταξιδιωτικά πακέτα.

Επικοινωνήσαμε με τον Γενικό Διευθυντή του Louis Travel, κ. Πάμπο Χαραλάμπους ο οποίος μας ανέφερε ότι οι προορισμοί που συνήθως έχουν οι περισσότεροι στο μυαλό τους είναι το Λονδίνο και η Ελλάδα.

Επιπλέον οι Κύπριοι παραδοσιακά επιλέγουν χιονισμένους προορισμούς, αλλά και προορισμούς όπου είναι τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι μέρες των Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς αποτελούν οικογενειακές γιορτές, γι’ αυτό και κάθε χρόνοι οι δημοφιλείς προορισμοί είναι σταθεροί.

Πρώτη στις προτιμήσεις των Κυπρίων λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην ήταν η Ελλάδα. Πέρα από την Αθήνα, όπως μας ανέφερε ο κ. Χαραλάμπους , αρκετοί είναι και αυτοί που επιλέγουν Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε στην Offsite, ακολουθούν προορισμοί όπως Λονδίνο, Πράγα, Βουδαπέστη και Βιέννη, καθώς δημιουργείται ιδιαίτερα όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με μαγευτικό διάκοσμο και εορταστικές εκδηλώσεις.

Ποικίλουν οι τιμές

Ο κ. Χαραλάμπους μας τόνισε πως οι τιμές ποικίλουν, ανάλογα με το πότε θα γίνουν οι κρατήσεις, ενώ για οργανωμένες εκδρομές, μας ανέφερε πως τον χειμώνα είναι λιγότερες σε σχέση με το καλοκαίρι.

Για παράδειγμα, μας έχει πει πως εάν ψάξει κάποιος από τώρα τον Νοέμβριο αεροπορικά εισιτήρια για Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά, θα δει πως οι τιμές είναι ήδη ψηλές.

«Καλό είναι ο κόσμος να κλείνει έγκαιρα τις θέσεις του για τις διακοπές Χριστουγέννων μήνες πριν και να μην περιμένει ένα μήνα πριν, διότι οι τιμές ανεβαίνουν», μας ανέφερε ο κ. κ. Χαραλάμπους.

Ενδεικτικές τιμές για ταξιδιωτικά πακέτα από τον Πρόεδρο Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων

Η offsite επικοινώνησε και με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ACTA) Βασίλης Σταματάρης, ο οποίος μας ανέφερε τους κυριότερους προορισμούς για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μαζί με ενδεικτικές τιμές για ταξιδιωτικά πακέτα που μπορεί να βρει κανείς σε διάφορα ταξιδιωτικά γραφεία:

Οι προορισμοί με τις ενδεικτικές τιμές είναι:

  • Αθήνα (4 μέρες) EUR289
  • Μάλτα (4 μέρες) EUR329
  • Πράγα (6 μέρες) EUR479
  • Βιέννη (5μέρες) EUR525
  • Πράγα ή Σόφια ή Βαρσοβία από  EUR469
  • Μόσχα (5 μέρες) EUR699
  • Παρίσι (5 μέρες) EUR799
  • Σίδνεϊ (5 μέρες) EUR1099
  • Χωριό του Άγιου Βασίλη (6 μέρες) EUR2445

Προσφορές σε 73 ξενοδοχεία για όσους θα μείνουν εντός 

Όσοι πάντως αποφασίσετε να μείνετε εντός περνώντας μερικές μέρες σε κάποιο ξενοδοχείο, ο ΠΑΣΥΞΕ όπως κάθε χρόνο δημοσίευσε κατάλογο με προσφορές σε 73 ξενοδοχεία.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τον κατάλογο με τα ξενοδοχεία και τις τιμές

Πηγή: Offsite

Send this to a friend