Πήγε να παίξει εκτός έδρας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ήξερε ότι όλα εξαρτώνταν απ’ τα δικά της πόδια. Δεν έκανε σπουδαία εμφάνιση, ήταν σίγουρα λιγότερο παραγωγική σε σχέση με προηγούμενα ματς, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να της ανακόψει το δρόμο προς τη νίκη. Προηγήθηκε με τον Σογιουντσού να σκοράρει έπειτα από κόρνερ στο 57’, η Λέστερ στη συνέχεια έκανε διαχείριση του σκορ και έφτασε με άνεση στο 0-2 στο 88’ με τον Βάρντι.

*Έρχεται από 7/9 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

*Έρχεται από 6/10 G/G στο πρωτάθλημα.

Άλλη μία απώλεια το Σάββατο και η κατάσταση πλέον αρχίζει να γίνεται ιδιαίτερα πιεστική στην Άρσεναλ. Προηγήθηκε στο 21’ με τον Ομπαμεγιάνγκ κόντρα στη Γουλβς, δεν “τελείωσε” το ματς με δεύτερο γκολ, ήταν αφελής και χωρίς συγκέντρωση εναντίον μιας ομάδας που ήξερε ότι μπορεί να της κάνει ζημιά. Έτσι και έγινε με το γκολ του Χιμένες στο 76’ να τιμωρεί την έλλειψη αποτελεσματικότητας στους “κανονιέρηδες”, το τελικό 1-1 προκάλεσε νέες αποδοκιμασίες απ’ τον κόσμο.

*Από 11/16 Over 2.5 έρχεται η Άρσεναλ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Από πέντε σερί G/G έρχεται η Άρσεναλ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Εκτίμηση GG 2-4 με απόδοση 2,15

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.