Home ΛΑΡΝΑΚΑ Νίκη στο 90+5 για την ΑΕΚ με λυτρωτή τον Κίβενι
Νίκη στο 90+5 για την ΑΕΚ με λυτρωτή τον Κίβενι

Νίκη στο 90+5 για την ΑΕΚ με λυτρωτή τον Κίβενι

Με σκόρερ τον Κίβενι, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 της Δόξας.

Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα ήταν η ομάδα που έφτιαξε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα ωστόσο λίγο η ατυχία με τα δοκάρια (δύο φορές βρήκε δοκάρι η Δόξα) λίγο ο Τόνιο και η ατυχία δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Ερανοσιάν να βρει στόχο.

Αντίθετα η ΑΕΚ που ήταν πιο αποτελεσματική, κατάφερε να σκοράρει στο 14ο λεπτό κόντρα στην ροή του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Τάντι από δεξιά έκανε την σέντρα, με τον Ιβαν Τρισκόφσκι να κινείται όμορφα στην περιοχή της Δόξας και με κεφαλιά να κάνει το 1-0. Σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η Δόξα ήταν η ομάδα που μπήκε και πάλι πιο δυνατά ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν αυτό που δικαιούνταν και στο 76′ έφεραν τον αγώνα στα ίσια. Ο Ασαμόα έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Τρουγιόλς και κατέληξε στα δίχτυα του Τόνιο.

Η απάντηση για την ΑΕΚ ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο Κιβένι με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας κάνοντας το 2-1 δίνοντας παράλληλα μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Πηγή : Sigmalive

Send this to a friend