*4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

*Συνολικά 26 φορές έχει αναμετρηθεί με ιταλικές ομάδες η Σέλτικ, μετρώντας έξι νίκες, οκτώ ισοπαλίες και δώδεκα ήττες. Αντιθέτως, αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Λάτσιο τίθεται αντιμέτωπη με ομάδα από τη Σκωτία, μετά και από το ματς του πρώτου γύρου των ομίλων, στην έδρα της Σέλτικ.

*Σε περίπτωση που η Σέλτικ επικρατήσει απόψε και παράλληλα ηττηθεί στο άλλο ματς του ομίλου η Ρεν από την Κλουζ, τότε οι Σκωτσέζοι προκρίνονται στην επόμενη φάση.

*Λόγο τιμωρίας, το πέταλο με τους φανατικούς οπαδούς της Λάτσιο, θα παραμείνει κλειστό. Από την πλευρά της, η Σέλτικ θα έχει 9.000 οπαδούς στο πλευρό της.

*Στον πρώτο γύρο: Σέλτικ – Λάτσιο 2-1

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Εκτίμηση 1Χ 3-6 απόδοση 2.29

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter και λάβετε επιπλέον ποσό ως Μπόνους το 10% της κατάθεσης σας!

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter, στοιχήματισε και λάβε την αξία του πρώτου σου δελτίου σε Μπόνους.