Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού ο 43χρονος που οδηγούσε με τα πόδια. Μέχρι ποινή φυλάκισης ενός έτους
Ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού ο 43χρονος που οδηγούσε με τα πόδια. Μέχρι ποινή φυλάκισης ενός έτους

Ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού ο 43χρονος που οδηγούσε με τα πόδια. Μέχρι ποινή φυλάκισης ενός έτους

Παρουσιάζεται σήμερα στο Δικαστήριο Λεμεσού ο 43χρονος που οδηγούσε με τα πόδια στον αυτοκινητόδρομο και μάλιστα το μετέδιδε live στο διαδίκτυο προκαλώντας αντιδράσεις, για να του απαγγελθούν κατηγορίες για τα αδικήματα της αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης καθώς και της οδήγησης με μη ελεύθερα χέρια.

Σε δηλώσεις του στη Cyprus Times o Διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου Γιαννάκης Γεωργίου ανάφερε πως για το αδίκημα της αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει ποινή φυλάκισης μέχρι ενός έτους ή χρηματικό πρόστιμο μέχρι 1008 ευρώ. Σημείωσε ωστόσο ότι μπορεί να επιβληθούν και οι δυο ποινές ταυτόχρονα καθώς και βαθμοί ποινής.

Υπενθυμίζεται πως το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων αλλά και προβληματισμό για την οδική συμπεριφορά των Κύπριων οδηγών αφού καθημερινώς γίνονται μάρτυρες σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων αλλά και θανατηφόρων συγκρούσεων.

Send this to a friend