Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Ευχάριστα νέα για τον Σαββάκη που βγήκε από την εντατική…
Ευχάριστα νέα για τον Σαββάκη που βγήκε από την εντατική…

Ευχάριστα νέα για τον Σαββάκη που βγήκε από την εντατική…

Ευχάριστα νέα για τον Σαββάκη που βγήκε από την εντατική…

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του 35χρονου ποδοσφαιριστή Σαββάκη Χρίστου που έπεσε θύμα τροχαίου στις 14 Σεπτεμβρίου στο Μαζωτό, ενώ οδηγούσε το σκούτερ του.

Μετά από σχεδόν δυο μήνες τεράστιας αγωνίας και αγώνα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, όπως μας ενημερώνει η σύζυγος του που δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του, ‘ο Σαββάκης έκανε ένα βήμα ακόμα πιο μακριά από τον κίνδυνο. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και αρκετά χειρουργεία που πρέπει να γίνουν, αλλά τουλάχιστον είναι ζωντανός”.

Σήμερα (01/11) ο Σαββάκης μεταφέρθηκε στο κέντρο αποκατάστασης, “Μέλαθρο” στη Λεμεσό. Έχει πρόβλημα στα κάτω άκρα, αλλά άρχισε να επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε βγει από τον εντατική και από τις 3 Οκτωβρίου κρατείτο σε δωμάτιο εντατικής φροντίδας και αποκατάστασης.

Η σύζυγος του είχε ενημερώσει για αυτή την εξέλιξη αναφέροντας επίσης ότι απαγορεύονται οι επισκέψεις. Η πρόοδος, όπως είπε οφείλεται στην αγάπη και τις προσευχές του κόσμου.

Όπως είπε “ο δρόμος για να επιστρέψει κοντά μας θα είναι μακρύς και δύσκολος”. Ευχαρίστησε για άλλη μία φορά τον κόσμο για την τεράστια στήριξη του τόσο στην ίδια όσο και στα παιδιά τους.

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend