Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Νεαρός ηλικίας 20 χρόνων από τη Λάρνακα, συνελήφθη χθες όταν εντοπίστηκε στη κατοχή του πλαστικό δοχείο που περιείχε δύο γραμμάρια κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών για εντοπισμό μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού, εντοπίστηκε σκούτερ που οδηγείτο από  τον 20χρονο και λόγω των τροχαίων παραπτωμάτων που είχε διαπράξει, οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λάρνακας για περαιτέρω εξετάσεις.

Επειδή οι κινήσεις του νεαρού κρίθηκαν ύποπτες από την Αστυνομία διενεργήθηκε σωματικός έλεγχος και στο εσώρουχό του εντοπίστηκε το πλαστικό δοχείο με την κοκαϊνη.

 

Η Πολιτιστική Κίνηση Λάρνακας «Φίλοι της Λογοτεχνίας και του Πολιτισμού» και η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας, διοργανώνουν σήμερα Παρασκευή ώρα 7.30 το βράδυ, την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής  «Εντός, εκτός» του Ιωσήφ Σ. Ιωσηφίδη. Παρουσιάζει ο Δρ Κώστας Κατσώνης, φιλόλογος-συγγραφέας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Η μικρή Γεωργιάνα Τρακοσιή μόλις 8 χρονών, διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στο νεφρό και πρέπει να μεταφερθεί στις 16 Νοεμβρίου 2019 στη Γερμανία για χειρουργική επέμβαση. Προς οικονομική στήριξη της οικογένειας, διοργανώνεται τόμπολα αύριο Σάββατο στις 7.00 το βράδυ στο πάρκο Τάσου Μιτσόπουλου στη Λάρνακα.

 

Την Κυριακή στηρίζουμε όλοι το Πανηγύρι Αγάπης για το Ραδιομαραθώνιο 2019 στην Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

 

Και τέλος το Κοινοτικό Συμβούλιο Μαρωνίου, η Αθλητική Ένωση και ο Σύνδεσμος κυριών Μαρωνίου ενώνουν τις δυνάμεις τους την Κυριακή από τις 11.00 π. μ. μέχρι και τις 5 μ. μ., για ένα διαφορετικό φεστιβάλ. Ένα φεστιβάλ παραδοσιακών και τοπικών γεύσεων. Ο Σεφ Χρίστος Χριστοδούλου θα παρουσιάζει και θα επιμελείται ονειρεμένες  συνταγές με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.

 

 

 

Send this to a friend