Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Τι γύρευες παππού με τέτοια μπλούζα μέσα στην εκκλησία;
Τι γύρευες παππού με τέτοια μπλούζα μέσα στην εκκλησία;

Τι γύρευες παππού με τέτοια μπλούζα μέσα στην εκκλησία;

Συνήθως, όσον αφορά το ενδυματολογικό κομμάτι, όλοι γνωρίζουμε πως οι εκκλησίες διατηρούν ένα αυστηρό προφίλ, ζητώντας –κυρίως- από τις γυναίκες να μην προσέρχονται εντός του ναού υπερβολικά βαμμένες, και με ενδυμασία που μπορεί να προκαλέσει όπως παντελόνια ή μίνι φούστες. Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν και για τους άνδρες, μόνο που εκεί οι οδηγίες περιορίζονται στα κοντά παντελόνια, τις αμάνικες μπλούζες ή στις σαγιονάρες.

Καμία εκκλησία, όμως, μέχρι σήμερα δεν έδωσε εντολή στους πιστούς να μην εισέρχονται εντός του ναού με μπλούζες που να φέρουν ατάκες, λεζάντες ή λογότυπα. Εκτός αν μας έχει διαφύγει κάτι;

Έχοντας κατά νου αυτό, ο κύριος της εικόνας αποφάσισε να εκκλησιαστεί με μία μπλούζα η οποία στο πίσω μέρος έγραφε «Sex Trainer 69». Η φωτογραφία, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral και πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως ο κύριος πήγε στην εκκλησία κατευθείαν από τη δουλειά, ή ότι την μπλούζα του την έδωσε κάποιο από τα εγγόνια του και κανείς δεν του εξήγησε τι γράφει από πίσω.

73472706_1253714438141356_7190187720688271360_n.jpg

Όποια και να είναι η αλήθεια, εμείς στηρίζουμε την αναρχία στην μπλούζα του κυρίου! Άλλωστε η πείρα των χρόνων, δεν ανταλλάζεται με τίποτα.

Send this to a friend