Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες στα Λιβάδια Λάρνακας, έχασε τη ζωή του 54χρονος, κάτοικος Λάρνακας. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα που ήταν πεζή και προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και κτυπήθηκε από τα εμπλεκόμενα οχήματα.

 

Εξάλλου άντρας ηλικίας 80 χρόνων, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι να επιπλέει αναίσθητος, στη θαλάσσια περιοχή της Ορμήδειας, έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας. Ο άτυχος ηλικιωμένος εντοπίστηκε από άνδρα που οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον παραλιακό δρόμο.  Τα ακριβή αίτια θανάτου του, θα εξακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή.

 

Ο Δήμος Λάρνακας, πραγματοποιεί σήμερα την Τελετή της Β’ Φάσης Αδελφοποίησης της Λάρνακας με την πόλη του Krasnodar, στις 5.30 το απόγευμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρνακας.

 

Επίσης στις 8:00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, θα πραγματοποιηθεί ο πάνδημος εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Στις 8:30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο του Λυκείου Αραδίππου, θα πραγματοποιηθεί η παράσταση Πέτρες, για την νεανική παραβατικότητα από το ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ – ΣΚΗΝΗ 8. Η είσοδος είναι €10. Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των επιτροπών Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Αραδίππου.

 

Η Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Λιβαδιών και ο Δήμος Λιβαδιών, διοργανώνουν ανοιχτή συνάντηση των μελών της Λέσχης, στις 7.30 σήμερα το βράδυ, στην πλατεία Αγνοουμένων. Στην εκδήλωση θα ακουστούν ποιήματα και τραγούδια με θέμα “Έρωτας και ποίηση κάτω από το φεγγάρι”. Συμμετέχει η Δημοτική Χορωδία Λιβαδιών.

 

Την Κυριακή στις 5:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, έχουμε το αφιέρωμα για τον “Σόλωνα Μιχαηλίδη, με συναυλίες Μουσικής Δωματίου από μουσικούς της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου. Η είσοδος είναι €5.


Την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί, θα τελεστεί η πανηγυρική δοξολογία για την Εθνική Επέτειο, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κιτίου κ.κ. Νεκτάριου.  Στη συνέχεια στις 11.45 π. μ., θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη παρέλαση, στην λεωφόρο Αθηνών στις Φοινικούδες. Το χαιρετισμό της παρέλασης θα δεχθεί ο Υπουργός Γεωργίας κ. Κώστας Καδής.

 

Και τέλος ο Δήμος Αραδίππου, θα γιορτάσει την Δευτέρα, την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, στην εκκλησία Αποστόλου Λουκά με πανηγυρική δοξολογία.
Θα ακολουθήσει παρέλαση από τα εκπαιδευτήρια και τα οργανωμένα σύνολα της Αραδίππου.

Send this to a friend