Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Νέα εξέλιξη είχαμε χθες στη δίκη του 21χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία του 76χρονου  Κόκου Μαυρομμάτη από τη Λάρνακα. Ο 21χρονος παραδέχεται ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας την κατηγορία ότι σκότωσε τον γέροντα, αλλά αρνείται πεισματικά ότι αυτός έθεσε κακόβουλα την πυρκαγιά στο σπίτι του θύματος στις 27 Ιανουαρίου 2019 στην ενορία Χρυσοπολίτισσας, στη Λάρνακα.

Η θέση της υπεράσπισης του 21χρονου είναι πως τη φωτιά έθεσε 14χρονος φίλος του με τον οποίο ήταν μαζί το συγκεκριμένο πρωινό. Παραδέχθηκε, ακόμα, ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, που διέπραξε λίγη ώρα μετά την ανθρωποκτονία του 76χρονου. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 30 Οκτωβρίου.

 

Στις 9 ερχόμενου Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά η εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων Αραδίππου για την αποθήκη πυρίτιδας που λειτουργεί σε κοντινή απόσταση από τις κατοικίες τους, στην Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου.

Η κινητοποίηση ήταν αρχικά προγραμματισμένη στις 2 Νοεμβρίου, ωστόσο μετατέθηκε για μερικές μέρες αργότερα για πρακτικούς λόγους, καθότι εκείνη την ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Ένωσης Δήμων.

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας θα γίνει στον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς, στις 11π.μ., με συμβολικό κλείσιμο του κυκλικού κόμβου για μία ώρα. Στη συγκέντρωση αναμένεται να συμμετάσχει ο Δήμος Αραδίππου και κάτοικοι της περιοχής που γειτνιάζουν με το εργοστάσιο κατασκευής κυνηγετικών φυσιγγίων, όπου αποθηκεύεται η εκρηκτική ύλη.

 

Το Τάγμα Οδοιπόρων Αγάπης Λάρνακας, πραγματοποιεί τα εγκαίνια της έκθεσης «Νεκρές Φύσεις», του Γιώργου Ματσαγγίδη, σήμερα στις 7.00 το βράδυ στην αίθουσα εκθέσεων «Λύχνος» στην αυλή του Τ.Ο.Α. στη Λάρνακα. Διάρκεια έκθεσης από σήμερα μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου 2019.

 

Και τέλος σήμερα στις 8:00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, το Θεατρικό Εργαστήρι «Παράθυρο Ανοιχτό» – ανεβάζει την παρωδία του παραμυθιού «Σταχτοπούτα». Διασκευή: Ανδρέας Αραούζος. Σκηνοθεσία: Άντρη Κυριαζή.

Διοργανωτής ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Είσοδος €10 & €5 για παιδιά κάτω των 6 ετών.

Send this to a friend