Πήρε έναν πόντο που δεν άξιζε στην τελευταία της υποχρέωση πριν τη διακοπή, στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Γουότφορντ. Ο αντίπαλος έκανε είχε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα, όμως οι εκτελέσεις του ήταν κατώτερες του αναμενομένου. Το ακόμη πιο δυσάρεστο είναι ότι η Σέφιλντ δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την εστία της Γουότφορντ, έπαιξε απ’ την αρχή για την ισοπαλία και συμβιβάστηκε από νωρίς με το 0-0. Άδικο το αποτέλεσμα, ήταν ό,τι περισσότερο μπορούσε να πάρει η νεοφώτιστη ομάδα.

*Μετράει 6/8 Under 2.5 στο πρωτάθλημα

*Έρχεται από 5/7 NG στο πρωτάθλημα.

*Η Σέφιλντ δέχτηκε γκολ στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Δεν ήρθε σε καλό μομέντουμ η διακοπή για την Άρσεναλ, η οποία έκλεισε τις υποχρεώσεις της με πολύ καλές εμφανίσεις και διαδοχικά θετικά αποτελέσματα. Υποδέχτηκε την Μπόρνμουθ και μπήκε πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ με το γκολ του Νταβίντ Λουίζ στο 9’, οι Λονδρέζοι ήταν ανώτεροι και θα μπορούσαν να έχουν βρει δεύτερο γκολ στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους. Μετά την ανάπαυλα η Μπόρνμουθ ήταν πιο δραστήρια στο επιθετικό κομμάτι, προσπάθησε να απειλήσει, αλλά ο Λένο είχε σωστές τοποθετήσεις στις προσπάθειες των Γκρόνεβελντ και Φρέιζερ. Δίκαιη νίκη, η Άρσεναλ θα μπορούσε να κερδίσει πιο άνετα.

*Από 8/10 Over 2.5 έρχεται η Άρσεναλ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 5/7 G/G + Over 2.5 σε επίπεδο Πρέμιερ.

*Δέχτηκε γκολ στα τελευταία 11/13 ματς για την Πρέμιερ (σε συνέχεια από πέρυσι).

Εκτίμηση 2 2-5 γκόλ με απόδοση 2,56

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter και λάβετε επιπλέον ποσό ως Μπόνους το 10% της κατάθεσης σας!

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter, στοιχήματισε και λάβε την αξία του πρώτου σου δελτίου σε Μπόνους.