Την τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα θα διεκδικήσει απόψε η Μπρέσια κόντρα στην Φιορεντίνα. Η αναμέτρησή με αντίπαλο την Σασουόλο στο «Mario Rigamonti», που ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του προέδρου των «νεροβέρντι» Τζόρτζιο Σκουίντσι. Μετά από απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επαναπρογραμματιστηκε για τις 18 Δεκεμβρίου.

*GG & over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της

*Αναδείχθηκε ισόπαλη στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο τη Φιορεντίνα.

Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Φιορεντίνα κόντρα στις Σαμπντόρια (2-1 εντός έδρας), Μίλαν (3-1 εκτός έδρας) και Ουντινέζε (1-0 εντός έδρας), σκαρφαλώνοντας στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις Εθνικές ομάδες με αντίπαλο την τελευταία το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο και το 72′ ο Μιλένκοβιτς, εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Πούλγκαρ.

*Over 2,5 & GG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Σκόραρε στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Εκτίμηση GG 2-4 με απόδοση 2,22

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter και λάβετε επιπλέον ποσό ως Μπόνους το 10% της κατάθεσης σας!

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter, στοιχήματισε και λάβε την αξία του πρώτου σου δελτίου σε Μπόνους.