Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Οι 20 καλύτεροι προορισμοί στο εξωτερικό για μαγικά Χριστούγεννα
Οι 20 καλύτεροι προορισμοί στο εξωτερικό για μαγικά Χριστούγεννα

Οι 20 καλύτεροι προορισμοί στο εξωτερικό για μαγικά Χριστούγεννα

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου πλησιάζει και ονειρευόμαστε γιορτινά ταξίδια στο εξωτερικό

Πλησιάζει η αγαπημένη εορταστική περίοδος μικρών και μεγάλων, τα Χριστούγεννα! Περίοδος ξεκούρασης, με πολύ χρώμα, τραγούδι και χαρούμενη διάθεση! Αναζητώντας το επόμενό μας ταξίδι βρήκαμε ποιοί είναι οι ιδανικότεροι προορισμοί εξωτερικού για τα Χριστούγεννα ανά τον κόσμο! Βόλτα στις χριστουγεννιάτικες αγορές με τα λογής λογής γλυκά και καλούδια αλλά και το ζεστό κρασί να μοσχοβολάει.

Όλα είναι μοναδικά και πανέμορφα, αυτή την περίοδο, επέλεξε αυτό το μέρος που σου ταιριάζει και άφησε την ομορφιά του να σε παρασύρει! Όπου και αν βρεθείς, το κλίμα θα σε ταξιδέψει και θα σε ανταμείψει με τη θέρμη και τη γαλήνη του.

Το Check In Cyprus έψαξε και σου προτείνει τους 20 καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για να περάσεις μαγευτικά Χριστούγεννα.

Λονδίνο-Μεγάλη Βρετανία
Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων το Λονδίνο σε δελεάζει να το επισκεφτείς περισσότερο από κάθε άλλη εποχή. Κάθε δρόμος της πόλης είναι στολισμένος, οι βιτρίνες των καταστημάτων πιο εντυπωσιακές από ποτέ. Τα στολίδια και τα λαμπιόνια καταλαμβάνουν τα πάντα: τα μαγαζιά, τα εμπορικά κέντρα, τις pub, το μετρό! Είναι τόσο όμορφα και παραμυθένια όλα, που θα έλεγες ότι είναι μια διαφορετική πόλη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Λονδίνο των Χριστουγέννων θα κερδίσει το θαυμασμό σου και δε θα θέλεις να τελειώσει αυτό το ταξίδι.

Αθήνα-Ελλάδα
Έχουμε εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η Αθήνα είναι ιδανική για να ζήσεις το πνεύμα των εορτών. Δεν είναι τα στολίδια, οι εκδηλώσεις, τα θέατρα, ή οι άπειρες επιλογές για διασκέδαση· είναι που αυτή η πόλη κρύβει τόσες πλευρές, τόσο ιδιαίτερη γοητεία από περιοχή σε περιοχή, από εποχή σε εποχή που θέλεις να γνωρίσεις κάθε της πρόσωπο. Ειδικά την περίοδο των εορτών η ενέργεια και η ζωή είναι διάχυτη στον αέρα της πόλης.

Βουδαπέστη-Ουγγαρία
Σαν μια όμορφη γυναίκα η Βουδαπέστη παραμένει υπέροχη κάθε εποχή του χρόνου, με φώτα και στολίδια ή χωρίς, μα όταν επιλέγει να τραβήξει τα βλέμματα και να κερδίζει τις εντυπώσεις το κάνει με απόλυτη επιτυχία. Τα χριστουγεννιάτικα φώτα πλημμυρίζουν τις πλατείες, τις γέφυρες, ακόμα και τα τραμ γεμίζοντας με περισσότερο χρώμα και λάμψη την πόλη. Μην παραλείψεις τη χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα στο Δούναβη με ζωντανή μουσική, είναι μια ξεχωριστή εμπειρία.

Τρόμσο-Νορβηγία
Τα φιόρδ και οι οροσειρές του Τρόμσο, διαθέτουν ονειρική ομορφιά και θα σε ταξιδέψουν σε ένα μαγικό και αξέχαστο τοπίο! Εδώ, το βόρειο σέλας κλέβει τις εντυπώσεις με τα απίστευτα χρώματα που δημιουργεί στον ουρανό και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις την ομορφιά που ουρανού που ήδη γνώριζες! Το Τρόμσο αποτελείται, από κρυστάλλινους καταρράκτες, ευωδιαστούς βοτανικούς κήπους και πολλά γραφικά ψαροχώρια! Ένας ζεστός, ανθρώπινος τόπος όπου με τις όμορφες ιδιαιτερότητές σου θα σε γεμίσει ηρεμία.

Πράγα-Τσεχία
Μία πόλη που έχει την τιμητική της την περίοδο των Χριστουγέννων, αφού ο τουρισμός εκτοξεύεται στα ύψη! Προσφέρει άφθονες μαγικές εικόνες με το στολισμό της που σε ταξιδεύει σε σελίδες από παλιό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι και σε συνδυασμό με το πυκνό χιόνι, αποζημιώνει και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες! Μην λησμονήσεις να πάρεις μαζί σου πολλά ζεστά ρούχα, γιατί εκεί το κρύο αγγίζει τα -10, αλλά θα έχεις τόσα να δεις και να κάνεις που στιγμή δεν θα μένεις σε ένα μόνο μέρος!

Λάπλαντ-Φινλανδία
Για τους λάτρεις του σκι, η Λάπλαντ, βρίσκεται στο βορειότερο άκρο της Φινλανδίας και έχει συνολικό πληθυσμό 180.000 κατοίκους. Αυτός ο μαγικός προορισμός, κατακλύζεται από χιόνι και είναι το ιδανικό για εσένα που αγαπάς τα τοπία που ντύνονται στα λευκά αλλά και που δεν σε ενοχλεί που η θερμοκρασία θα αγγίζει το 0 ή και κάτω του μηδενός σε καθημερινή βάση.

Ζυρίχη-Ελβετία
Μια πόλη για όλους, καθώς έχει να προσφέρει άφθονες επιλογές για διασκέδαση και εξόδους και σε συνδυασμό με το μαγικό στολισμένο τοπίο των ημερών θα σε αποζημιώσει για την επιλογή σου! Γραφικές βόλτες δίπλα στον ποταμό, πανέμορφα καταπράσινα πάρκα και μυρωδιά παρελθόντος θα σου απογειώσουν τις αισθήσεις και θα αισθανθείς πληρότητα και χαρά! Βρες τα καλύτερα ξενοδοχεία εδώ!

Τσάρλεστον-Νότια Καρολίνα
Φιλοξενία και ομορφιά, για τους πιο ψαγμένους που αγαπούν αυτές τις γιορτές και θέλουν να ταξιδέψουν μέχρι τη μακρινή μας Αμερική, είναι η κομητεία Τσάρλεστον. Ευωδιάζει γιασεμί και γοητεία και παραπέμπει σε μία πόλη του προ αμερικανικού εμφυλίου! Έχει να προσφέρει άφθονα ιστορικά μνημεία και το 2016 είχε ανακηρυχθεί και επίσημα η φιλικότερη πόλη στον κόσμο!

Ρέικιαβικ-Ισλανδία
Ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου, στην άκρη του αρκτικού ωκεανού, υπόσχεται απόκοσμα τοπία και ομορφιά! Το φαντασμαγορικό βόρειο σέλας, κάνει την εμφάνισή του και εδώ και αν είσαι τυχερός να το δεις θα σου προκαλέσει τέτοιο δέος που θα ξεχάσεις ότι άλλο έχεις στο μυαλό σου! Εκεί θα βρεις και το μνημείο της Yoko Ono για τον αείμνηστο John Lennon.

Βοστόνη-Αμερική
Μία όμορφη και ιδιαίτερη επιλογή για εσένα που θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και αποζητάς ένα μέρος με την αμερικάνικη αίγλη και την ομορφιά του παλιού! Εδώ θα βρεις και το γνωστό παγκοσμίως πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, το Ταφτς και πολύ κοντά σε ένα προάστιο το Κέιμπριτζ. Τα Χριστούγεννα όλη η πόλη φοράει τα καλά της και σου υπόσχεται ζεστές και άνετες διακοπές!

Εδιμβούργο-Σκωτία
Μία πόλη ατμοσφαιρική, αέρινη και φιλόξενη, μία επιλογή για εσένα που σου αρέσει το ταξίδι στο χρόνο, καθώς τέτοια γεύση σου αφήνει αυτό το μέρος! Λιθόστρωτοι δρόμοι, στενά περάσματα, πανέμορφα αρχιτεκτονήματα και πολυώροφα κτίρια του 6ου και 17ου αιώνα, συνθέτουν μια εμβληματική εικόνα! Επιβάλλονται ζεστά ρούχα, άνετα παπούτσια και καλή διάθεση για να περάσεις φανταστικά και να αποκομίσεις τις καλύτερες αναμνήσεις!

Νάσβιλ-Τεννεσί
Η πόλη της μουσικής, όπως αποκαλείται καθώς θα βρεις ζωντανή μουσική να παίζει καθημερνά και να σου μεταφέρει τον ιδιόρρυθμο ρυθμό της πόλης! Πολυάριθμες γκαλερί τέχνης, ιστορικά μνημεία και υπέροχα εστιατόρια συνθέτουν ένα μαγικό ταξίδι και μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Εκεί θα βρεις και τον Παρθενώνα του Νάσβιλ, εμπνευσμένος από τον δικό μας, ο οποίος αποτελεί κέντρο τεχνών και είναι ένα από τα αξιοθέατα που δεν πρέπει να χάσεις!

Μάλμε-Σουηδία
Μία πανέμορφη πόλη η οποία κατακλύζεται με όμορφα, γραφικά πάρκα, τεράστιες εκτάσεις για περπάτημα, αρχιτεκτονικά αριστοτεχνήματα και ένας μύλος για να σε ταξιδέψουν σε άλλες εποχές, έρχονται να προσδώσουν ένα άρωμα νοσταλγίας και θαλπωρής! Εκεί θα δεις ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα, στο ψηλότερο κτήριο της Σκανδιναβίας, το Turning.

Βενετία-Ιταλία
Χριστουγεννιάτικη μαγεία και τοπία που θα σου κλέψουν την καρδιά, αυτή η πόλη θα σε εντυπωσιάσει με την γιορτινή της διάθεση βγαλμένη σαν σε παραμύθι. Μοναδικά καφέ, φαντασμαγορικός στολισμός και πυροτεχνήματα θα σε εντυπωσιάσουν και θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου ζωντανό!

Γκόα-Ινδία
Ένα ταξίδι για λίγους και απαιτητικούς που θέλουν να γνωρίσουν την ανέγγιχτη ομορφιά της φύσης, την μαγική αρχιτεκτονική των ινδουιστικών ναών και έναν τρόπο σκέψης που δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητο! Ένα ταξίδι που πρέπει να κάνεις οποιαδήποτε περίοδο, αλλά ξεχωρίζει η περίοδος των Χριστουγέννων αφού θα γνωρίσεις νέους τρόπους εορτασμού και μοναδικές εμπειρίες με τους ανθρώπους αυτού του τόπου!

Βιέννη-Αυστρία
Ένας αγαπημένος προορισμός για Χριστουγεννιάτικες διακοπές, αφού συνδυάζει ιστορία, πολιτισμό , μοντέρνα τέχνη και εικόνες από το παρελθόν που παντρεύονται αρμονικά με το σήμερα! Το ιστορικό κέντρο της Βιέννης, δεν θα σε αφήσει λεπτό να κουραστείς, αφού είναι τόσο επιβλητικό και ξεχωριστό που σίγουρα θα αποτυπωθεί στο μυαλό σου! Εδώ θα βρεις την παγκοσμίως φήμης Όπερα της Βιέννης, όπως επίσης και τον παλαιότερο ζωολογικό κήπο του κόσμου! Άπειρες επιλογές για φαγητό και καφέ το κάνουν μια ιδανική εξόρμηση για όλους!

Μόναχο-Γερμανία
Μία επιλογή για εσένα που θέλεις να μην στερηθείς τίποτα από τις διακοπές σου, καθώς αυτή η πόλη τα έχει όλα, πολυτέλεια, βραδινές εξόδους, ιστορικά μνημεία και φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο κλίμα που θα χαρίσει σε μικρούς και μεγάλους ανεπανάληπτες εικόνες χαράς και διασκέδασης! Μεγάλη αγορά, άφθονη μπύρα και κοσμοπολίτικες εικόνες χαρίζουν σε αυτή την πόλη υψηλή θέση προτίμησης για γιορτινή εξόρμηση!

Άμστερνταμ-Ολλανδία
Υπέροχη πόλη που χαρίζει σε όλους τους ταξιδιώτες ιδανικές βόλτες και πολυάριθμες επιλογές για φαγητό και καφέ που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! Χρώματα, θύμησες και ιστορικά μνημεία θα σε ταξιδέψουν και θα σε αφήσουν έκθαμβο με την ανεπιτήδευτη ομορφιά τους.

Προβηγκία-Γαλλία
Αν θέλεις να ζήσεις ονειρεμένα Χριστούγεννα, αυτό ο προορισμός είναι ιδανικός για εσένα! Εντυπωσιακός στολισμός, εκλεκτές λιχουδιές, άφθονο κρασί και πανέμορφα μαγαζάκια κάθε είδους, είναι λίγα μόνο από αυτά που θα δεις στη βόλτα σου! Διάλεξε αυτή τη πόλη και θα γευτείς νότες μεγαλοπρέπειας και την αίσθηση πολυτέλειας που ονειρεύτηκες!

Πηγή :Check in

Send this to a friend