Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ “Η 19χρονη Βρετανίδα υπέστη στα 13 της βιασμό από συγγενή”
“Η 19χρονη Βρετανίδα υπέστη στα 13 της βιασμό από συγγενή”

“Η 19χρονη Βρετανίδα υπέστη στα 13 της βιασμό από συγγενή”

Νέες αποκαλύψεις ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στην εκδίκαση της ψευδούς καταγγελία για ομαδικό βιασμό.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΙΓΜΑ στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου Μαρίνος Παυλικκάς στην διαδικασία κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας ο επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσης του διατάχθηκε δίκη εντός δίκης λόγω θέματος που ήγειρε η υπεράσπιση για «ακαταλληλότητα συνθηκών» κάτω από τις οποίες λήφθηκε η θεληματική κατάθεση της 19χρονης. Ο ανακριτής αφού κατέθεσε ενόρκως την κατάθεση ερωτήθηκε από την ομάδα υπεράσπισης της Βρετανίδας αν γνώριζε για το μετατραυματικό στρες της 19χρονης.

Ο μάρτυρας ανέφερε ότι η 19χρονη ανέφερε στους ανακριτές ότι στα 13 της υπέστη βιασμό από συγγενικό της πρόσωπο, πράγμα για το οποίο δεν προέβη ποτέ σε καταγγελία στις Αρχές. Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής με τους Ισραηλινούς, που έγινε με τη θέλησή της κατά τον μάρτυρα, να αντιλήφθηκε την οπτικογράφηση.

Ερωτηθείς για τα γραπτά μηνύματα που αντάλλαξαν οι νεαροί με τη νεαρή, ο ανακριτής ανέφερε ότι τα γραπτά μηνύματα αποτελούν περιεχόμενο ιδιωτικής συνομιλίας και δεν αποκαλύπτονται στο Δικαστήριο, ωστόσο σε καταθέσεις τους οι νεαροί ανέφεραν ότι αντάλλαξαν μηνύματα με την 19χρονη και ισχυρίστηκαν ότι είχαν και προηγουμένως σεξουαλική επαφή με την Βρετανίδα. Η ομάδα υπεράσπισης υπέβαλε στον μάρτυρα ότι δεν προέβη σε «σωστή διερεύνηση της καταγγελίας για βιασμό».

Send this to a friend