Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Σουηδία vs Ισπανία
Σουηδία vs Ισπανία

Σουηδία vs Ισπανία

Έκανε το καθήκον της το Σάββατο η Σουηδία και χωρίς να συναντήσει προβλήματα, ξεπέρασε εύκολα με 4-0 το εμπόδιο της Μάλτας εκτός έδρας. Φρόντισε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της από την αρχή του αγώνα, προηγήθηκε με τον Ντανίελσον στο 11’ (0-1) και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα πριν την ανάπαυλα. Μπήκε με διάθεση να τελειώσει το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, διπλασίασε τα τέρματά της με πέναλτι του Λάρσον στο 58’ (0-2), δεν αισθάνθηκε απειλή από την αδύναμη αντίπαλο της, το παιχνίδι τελείωσε με το αυτογκόλ στο 66’, φθάνοντας και στην επίτευξη τέταρτου τέρματος πάλι με πέναλτι του Λάρσον στο 71’ (0-4).

*Over 2.5 τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της

*N/G τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Κράτησε ανέπαφη την εστία της στα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της στον όμιλο η Ισπανία, παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 με τη Νορβηγία στο Όσλο. Είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο συνάντησε ζόρια από μια αξιόμαχη αντίπαλο και δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος, προηγήθηκε με γκολ του Σαούλ στο 47’ (0-1), θα μπορούσε να τελειώσει στη συνέχεια το παιχνίδι, δεν τα κατάφερε, υπέπεσε σε πέναλτι στις καθυστερήσεις χάνοντας την ευκαιρία να φύγει με το διπλό (1-1 στο 94’).

*10/13 Over 2.5 μετράει η Ισπανία μετά το Μουντιάλ, τα 6/10 τελευταία ήταν Over 3.5.

*Δέχτηκε μόλις τέσσερα γκολ στα τελευταία οκτώ ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Πέτυχε από δύο γκολ και πάνω στα 6/7 πρόσφατα παιχνίδια.

Εκτίμηση GG 2-4 απόδοση 2,30

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

tags:

Send this to a friend