Δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα για το Λιχτενστάιν, κάτι που δε συμβαίνει συχνά. Μετά το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο, ακολούθησε το εντός έδρας 1-1 του περασμένου Σαββάτου με την Αρμενία. Η Αρμενία έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με τον Μπαρσεγκιάν στο 19’, είχε ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα της. Στο δεύτερο μέρος χαλάρωσε υπέρ το δέον, είδε το Λιχτενστάιν να απειλεί μια-δυο φορές, τελικά η ζημιά έγινε στην αντεπίθεση με τον Φρικ στο 72’. Πίεσε πάρα πολύ η Αρμενία μέχρι το φινάλε, έβγαλε μερικές πολύ μεγάλες φάσεις, έπεσε πάνω σε καλή εμφάνιση του γκολκίπερ Μπουσέλ.

*Έρχεται από 6/9 NG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 6/9 NG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Δε χρειάστηκε να φορτσάρει η Ιταλία στο ματς του Σαββάτου κόντρα στην Ελλάδα, πήρε ακόμη μια νίκη και εξασφάλισε την πρόκριση στο Euro. Έκανε μέτριο πρώτο ημίχρονο, όπου ουσιαστικά δεν απείλησε σχεδόν ποτέ τον αντίπαλο, η Ελλάδα είχε τη μεγάλη φάση με τον Λημνιό. Στο δεύτερο μέρος η Ιταλία ήταν πιο “ζωηρή”, πήρε το πέναλτι απ’ το χέρι του Μπουχαλάκη στο 63’ (πέναλτι ο Ζορζίνιο), το 2-0 ήρθε στο 78’ απ’ το μακρινό σουτ του Μπερναρντέσκι. Έπαιξε όσο χρειάστηκε η ομάδα του Μαντσίνι, φάνηκε λιγάκι τρακαρισμένη μπροστά σε 55.000 οπαδούς της.

*Έρχεται από 5/6 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 7/10 NG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Εκτίμηση: 2-2 4-6 γκολς απόδοση 2,25

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!