Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Άνοδος της θερμοκρασίας από αύριο με σκόνη στην ατμόσφαιρα
Άνοδος της θερμοκρασίας από αύριο με σκόνη στην ατμόσφαιρα

Άνοδος της θερμοκρασίας από αύριο με σκόνη στην ατμόσφαιρα

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται από αύριο, ενώ σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού:

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά μέχρι δυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και παροδικά στα ανατολικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά το απόγευμα, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Τρίτη, αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, που θα παρατηρούνται κατά διαστήματα, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά, αισθητά πάνω από τις μέσες κλιματολογικές.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευμα πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, παραμένοντας όμως πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend