Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Οι φοιτητές του P.A. College μιλούν για το κολέγιο τους !
Οι φοιτητές του P.A. College μιλούν για το κολέγιο τους !

Οι φοιτητές του P.A. College μιλούν για το κολέγιο τους !

Το P.A. College είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα Ανώτερης Εκπαίδευσης στην Κύπρο, στην πόλη της Λάρνακας, και είναι η μόνη εξειδικευμένη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Κύπρο που προσφέρει 12 ACA απαλλαγές και το μοναδικό πρόγραμμα ‘GRANT THORNTON ROUTE TO ACA’. Το Κολλέγιο, το οποίο άρχισε τη λειτουργία του το 1983, έχει δημιουργηθεί με σκοπό να προσφέρει υψηλού επιπέδου Ανώτερη Εκπαίδευση και από τότε έχει επιτύχει την απόκτηση εξαιρετικής φήμης όσον αφορά σπουδές στη Διοίκηση (Management), Λογιστική (Accounting), Τραπεζική (Banking), Επιχειρήσεις (Business) και Πληροφορική (Computing).

Το P.A. College έχει μετεγκατασταθεί σε ένα μοντέρνο κτήριο με εξαιρετικού επιπέδου εγκαταστάσεις. Το νέο κτήριο είναι μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης και είναι επίσης σε βολική τοποθεσία μακριά από την κυκλοφοριακή συμφόρηση του κέντρου της πόλης. Παράλληλα είναι πολύ κοντά σε όλες τις εθνικές οδούς που ενώνουν τη Λάρνακα με την υπόλοιπη Κύπρο.

Οι νέες εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην περιοχή της Φανερωμένης είναι σε πλήρη λειτουργία από το Γενάρη του 2007. Το νέο κτήριο έχει βελτιώσει δραματικά τις εγκαταστάσεις που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη του προσωπικού και οι φοιτητές και έχει σημαδέψει την αρχή μιας νέας εποχής για το κολλέγιο.

Τα προγράμματα που προσφέρονται από το P.A. College έχουν ως κοινό τους χαρακτηριστικό την άμεση σχέση με τη σύγχρονη ζωή και κοινωνία μέσω της στενής τους σχέσης με βιομηχανίες, επαγγελματικές και επιχειρηματικές λειτουργίες/αρχές.

Για τα P.A. College μιλούν οι ίδιοι οι φοιτητές του :

Send this to a friend