Ο Απόλλων Λεμεσού δεν έχει ξεκινήσει θετικά τη σεζόν, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εξελίξεις. Στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης με αντίπαλο την Ανόρθωση εκτός έδρας, η ομάδα της Λεμεσού γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1. Κακή εμφάνιση από τον Απόλλωνα, παραδόθηκε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων. Αυτό ήταν και το «κύκνειο άσμα» στον πάγκο για τον Βουκομάνοβιτς, αφού ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Τίπς:

*2/4 ματς με over 3.5 στο πρωτάθλημα

*Δέχτηκε 2 γκολ στο μοναδικό ματς εντός έδρας

*3/5 παιχνίδια τελευταία με g/g (δες το στην

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, μπορεί να μην έχει πάρει νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, όμως μάχεται για κάθε αποτέλεσμα και το απέδειξε το προηγούμενο παιχνίδι, κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας. Το τελικό 2-2 δεν αφήνει ευχαριστημένη καμία από τις δύο, αφού θα ήθελαν αμφότερες τους τρεις βαθμούς

Τίπς:

*4 σερί παιχνίδια με αμφίσκορο

*2/3 ματς με σύνολο γκολ over 2.5

*Σκόραρε 2 γκολ στο μοναδικό εκτός έδρας

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Απόλλωνας θα παραταχθεί με τον Αυγουστή στον πάγκο, ο οποίος ξέρει την ομάδα, το ρόστερ και δε χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Το συγκρότημα της Λεμεσού δεν έχει ηττηθεί από τον Ολυμπιακό στα τελευταία έντεκα ματς ανεξαρτήτως έδρας.
Διπλό Στοίχημα 1-1&2+ 2.09

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.