Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Τίποτα δεν πάει καλά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πορεύεται “ασθμαίνοντας” και δεν ικανοποιεί κανέναν. Έρχεται από εκτός έδρας ήττα 2-0 κόντρα στη Γουέστ Χαμ, σ’ ένα ματς όπου για ακόμη μια φορά ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Ο αντίπαλος ήταν πολύ προσεκτικός αμυντικά, δεν έδωσε τη δυνατότητα στη Γιουνάιτεντ να απειλήσει, η ομάδα του Σόλτσκιερ ήταν φλύαρη και ακίνδυνη.

Τίπς:

*Έρχεται από πέντε σερί Under 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις

*Έρχεται από 4/5 2-3 Goal ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Άρσεναλ:

Επιθετικά πετάει “φωτιές” η φετινή Άρσεναλ, ωστόσο για ακόμη μια χρονιά η άμυνα αποτελεί άλυτο πρόβλημα. Πάντως, την περασμένη εβδομάδα έβγαλε χαρακτήρα στο εντός έδρας ματς με την Άστον Βίλα, όπου έκανε ανατροπή με δέκα παίκτες! Η Βίλα διαχειρίστηκε αρκετά καλά το ματς στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε με τον ΜακΓκίν στο 20’ και πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 41’. Το ανόητο πέναλτι του Ένχελς στο 59’ έφερε το 1-1 του Πεπέ, ο Γουέσλεϊ έκανε το 1-2 για τη Βίλα στο 60’, ωστόσο ο Μινγκς έκανε «δώρο» το 2-2 στον Τσέιμπερς στο 80’. Πήρε ψυχολογία η Άρσεναλ, βρήκε τρίτο γκολ απ’ την εκτέλεση φάουλ του Ομπαμεγιάνγκ στο 84’.

Τίπς:

*Από εφτά σερί Over 2.5 έρχεται η Άρσεναλ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από πέντε διαδοχικά G/G + Over 2.5 σε επίπεδο Πρέμιερ.

*Δέχτηκε γκολ στα τελευταία 10/11 ματς για την Πρέμιερ (σε συνέχεια από πέρυσι).

Εκτίμηση: GG 2-4 .. απόδοση 2,15

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!