Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ Σάλος από την προκλητική φωτογραφία Τούρκου ηθοποιού στην Ακρόπολη με φόντο την ελληνική σημαία [εικόνα]
Σάλος από την προκλητική φωτογραφία Τούρκου ηθοποιού στην Ακρόπολη με φόντο την ελληνική σημαία [εικόνα]

Σάλος από την προκλητική φωτογραφία Τούρκου ηθοποιού στην Ακρόπολη με φόντο την ελληνική σημαία [εικόνα]

Κάποια στιγμή απαθανατίστηκε με το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του να είναι σηκωμένο και φόντο να έχει την ελληνική σημαία

Στην Ελλάδα βρέθηκε τις τελευταίες ώρες ο Τούρκος πρωταγωνιστής της σειράς «Φτερωτός Θεός, Τζαν Γιαμάν.

Την Δευτέρα επισκέφθηκε μάλιστα και την Ακρόπολη αλλά μία φωτογραφία του από εκεί δημιούργησε σάλο. Συνοδευόμενος από την ομάδα των συνεργατών του, ο ηθοποιός που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και αναγνωσιμότητα στη χώρα μας, περιηγήθηκε στο χώρο και είδε από κοντά τον Παρθενώνα αλλά και τη θέα της Αθήνας από ψηλά.

Κάποια στιγμή απαθανατίστηκε με το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του να είναι σηκωμένο και φόντο να έχει την ελληνική σημαία.

Οπως ήταν φυσικό η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν πέρασε απαρατήρητη και ξέσπασε σάλος στα social media με πολλούς να κατηγορούν τον Τούρκο ηθοποιό για ασέβεια αλλά και άλλους να τον υπερασπίζονται και να λένε ότι η συγκεκριμένη κίνηση δεν ήταν εκ του πονηρού αλλά την έκανε για να διορθώσει τα γυαλιά που φορούσε στα μάτια του.

Το σίγουρο είναι ο Γιαμάν όπως και κάθε δημόσιο πρόσωπο που ακολουθείται από φωτογράφους σε κάθε του κίνηση θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικός στις κινήσεις του ώστε να αποφύγει τις κακοτοπιές. εκτός και αν η συγκεκριμένη χειρονομία απευθύνονταν στο τουρκικό κοινό και τότε θα πρέπει οι άνθρωποι που τον κάλεσαν να επισκεφθεί την χώρα μας να του εξηγήσουν ότι τέτοιες ενέργειες δεν είναι αποδεκτές.

Πηγή φωτογραφιών: gossip-tv.gr

"]

Send this to a friend