Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Ξεψύχησε ενώ της έκανε υποβρύχια πρόταση γάμου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ξεψύχησε ενώ της έκανε υποβρύχια πρόταση γάμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεψύχησε ενώ της έκανε υποβρύχια πρόταση γάμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Mεγάλα σχέδια είχε ένας άνδρας από τη Λουιζιάνα για τις διακοπές τους με την κοπέλα του, στην Τανζανία. Ήθελε αυτές οι διακοπές να είναι μοναδικές και να ζητήσει από την κοπέλα του να ζήσουν μαζί την υπόλοιπη τους ζωή, μόνο που η δική του τελείωσε πριν ακόμα ολοκληρώσει την υποβρύχια πρόταση γάμου και βγει από το νερό.

Έμεναν σε μια ξύλινη καμπίνα με υπνοδωμάτιο βυθισμένο στον ωκεανό, στα ανοικτά της ανατολικής ακτής της Αφρικής, στο νησί Pemba. Έτσι ο Weber είχε μια πρωτότυπη ιδέα.

Καταδύθηκε κρατώντας μια χειρόγραφη σημείωση και πλησίασε το παράθυρο του υπνοδωματίου και έκανε την πρόταση γάμου στην κοπέλα του που βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο.

“Δεν μπορώ να κρατήσω την αναπνοή μου αρκετή ώρα για να σου πω όλα όσα αγαπώ για σένα… Αγαπώ τα πάντα σε εσένα και τα αγαπώ περισσότερο κάθε μέρα!”

Yes! Yes! Yes!

Geplaatst door Kenesha Antoine op Vrijdag 20 september 2019

“Παντρέψου με”, έγραφε στην άλλη μεριά, με τον Weber να εμφανίζει το δακτυλίδι και να φεύγει από το παράθυρο για να βγει στην επιφάνεια να συναντήσει τη μελλοντική του γυναίκα και να ακούσει την απάντηση της…μόνο που δεν πρόλαβε. Δεν βγήκε ποτέ ζωντανός από το βυθό.

Η κοπέλα του Kenesha Antoine έγραψε…

“Ποτέ δεν βγήκες από το βυθό, έτσι ποτέ δεν άκουσες την απάντησή μου, Ναι! Ναι! Ένα εκατομμύριο φορές, ναι, θα σε παντρευτώ! ”

Οι τοπικές αρχές διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πνίγηκε. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επιβεβαίωσε ότι ένας Αμερικανός τουρίστας είχε πεθάνει στην Τανζανία αλλά δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες.

 

Send this to a friend