Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Britain’s Got Talent: Οι Ελληνοκύπριοι που εμφανίστηκαν 10 χρόνια μετά και σάρωσαν τα πάντα
Britain’s Got Talent: Οι Ελληνοκύπριοι που εμφανίστηκαν 10 χρόνια μετά και σάρωσαν τα πάντα

Britain’s Got Talent: Οι Ελληνοκύπριοι που εμφανίστηκαν 10 χρόνια μετά και σάρωσαν τα πάντα

Το χορευτικό δίδυμο αποτελείται από τους Demi και Lagi Demetriou, οι οποίοι έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο show το 2009. Επέστρεψαν δριμύτεροι στη σκηνή του “BGT: Οι Πρωταθλητές” και έκαναν τον Simon Cowell να πατήσει το χρυσό buzzer!

Το “αχτύπητο δίδυμο” των Stavros Flatley εμφανίστηκε στο “BGT: Οι Πρωταθλητές” και απέδειξε πως εξακολουθούν να έχουν καταπληκτικές χορευτικές ικανότητες, ακόμη και 10 χρόνια αργότερα.

Το χορευτικό δίδυμο αποτελείται από τους Demi και Lagi Demetriou, οι οποίοι έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο show το 2009 και κατενθουσίασαν κοινό και κριτές.

Μετά από την εμφάνισή τους 10 χρόνια πριν, οι Stavros Flatley απέκτησαν φανατικό κοινό, που τους ακολουθούσε στα ταξίδια τους σε διάφορες χώρες και απολάμβανε τις παραστάσεις τους.

Το βράδυ του Σαββάτου ανέβηκαν ξανά στο stage του Britain’s Got Talent και κατάφεραν να ενθουσιάσουν τόσο πολύ τον Simon Cowell, που πάτησε το χρυσό buzzer στέλνοντάς τους κατευθείαν στους ημιτελικούς.

Ο Simon εντυπωσιάστηκε με τον ελληνικό χορό του ζευγαριού.

“Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη στιγμή που ήρθατε εδώ και αναρωτιόμουν “Τι ακριβώς είναι αυτό;”. Το ίδιο συνέβη και σήμερα. Το κοινό τρελάθηκε. Ήθελα να σας πω εδώ και πολλά χρόνια ότι σας ευχαριστώ για όλα όσα έχετε κάνει και έχω μόνο έναν τρόπο για να το κάνω…”, είπε και πάτησε το buzzer!

Πολλοί ήταν, μάλιστα, οι τηλεθεατές που βλέποντάς τους ξανά στη σκηνή, μοιράζονταν τον ενθουσιασμό τους για το δίδυμο στα social media, αναφέροντας το πόσο τους είχαν αγαπήσει από την πρώτη στιγμή, 10 χρόνια πριν.

 

Send this to a friend