Home ΛΑΡΝΑΚΑ Για 7η χρονιά Δωρεάν χειμερινές εμπειρίες στη Λάρνακα από την ΕΤΑΠ
Για 7η χρονιά Δωρεάν χειμερινές εμπειρίες στη Λάρνακα από την ΕΤΑΠ

Για 7η χρονιά Δωρεάν χειμερινές εμπειρίες στη Λάρνακα από την ΕΤΑΠ

Για έβδομη χρονιά, η εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας ανακοινώνει την εφαρμογή του προγράμματος «Δωρεάν Χειμερινές Εμπειρίες στην πόλη κι επαρχία Λάρνακας». Πρόκειται για έναν εξαιρετικά πετυχημένο και βραβευμένο πλέον θεσμό, ο οποίος θα ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου 2020. Το πρόγραμμα, το οποίο προσφέρεται αποκλειστικά σε ξένους τουρίστες που επιλέγουν αδειούχα ξενοδοχειακά καταλύματα της πόλης κι επαρχίας για τις χειμερινές τους διακοπές, έχει διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να προσφέρει στους επισκέπτες ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων με ξεναγήσεις, εκδρομές σε γραφικά χωριά της ορεινής Λάρνακας, γευσιγνωσία, εξαιρετικό κυπριακό παραδοσιακό φαγητό και πολλά άλλα. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:

  • Δευτέρα: Πτηνοπαρατήρηση με ειδικά τηλεσκόπια στη λίμνη της Ορόκλινης, επίδειξη καλαθοπλεκτικής κι ετοιμασία παραδοσιακών εδεσμάτων στο «Restolake».
  • Τρίτη: Επίσκεψη στο πάρκο καμήλων στον Μαζωτό.
  • Τετάρτη: Δίωρη ξενάγηση στην πόλη της Λάρνακας με επαγγελματία ξεναγό.
  • Πέμπτη: Παραδοσιακή ημέρα στην ακριτική Αθηένου. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Καλλινίκειο Μουσείο και στον παλιό Αλευρόμυλο και παρουσίαση της παρασκευής χαλλουμιού στην αναπαλαιωμένη οικεία του Πατέρα Καλλίνικου Σταυροβουνιώτη.
  • Παρασκευή: Γνωριμία με την περιοχή της «Σκάλας» και τα εργαστήρια τέχνης που λειτουργούν εκεί με τη συνοδεία επαγγελματία ξεναγού.
  • Σάββατο: Εκδρομή στα χωριά της ορεινής Λάρνακας με ξεναγό.

Send this to a friend