Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Χωρίς σπίτι οικογένεια με δυο ανήλικα παιδιά στη Λάρνακα
Χωρίς σπίτι οικογένεια με δυο ανήλικα παιδιά στη Λάρνακα

Χωρίς σπίτι οικογένεια με δυο ανήλικα παιδιά στη Λάρνακα

Της Ειρήνης Αντωνίου

Στους δρόμους κινδυνεύει να βρέθηκε τετραμελής οικογένεια από την Λάρνακα, αφού δε μπορούν να συνεχίσουν να διαμένουν στο σπίτι με τους γονείς τους, επειδή με τις βροχές της περασμένης Κυριακής στη Λάρνακα, το σπίτι υπέστη τεράστιες ζημιές.

Η οικογένεια που είναι πρόσφυγες διαμένει με τους γονείς του άντρα, εδώ και 8 χρόνια στην τουρκοκυπριακή συνοικία της Λάρνακας, με δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας 10 και 3 χρόνων, σε ένα σπίτι με ουκ ολίγα προβλήματα.

Όπως υποστηρίζουν το 2018 είχαν πάει στο γραφείο τουρκοκυπριακών περιουσιών, και είχαν ενδιαφερθεί για ένα τουρκοκυπριακό σπίτι, το οποίο όπως τους είπαν εκεί οι αρμόδιοι δεν είχε μπει στην κυβερνητική ιστοσελίδα, για να δοθεί σε οικογένεια. Πριν λίγες μέρες όμως έμαθαν  και όπως πάντα υποστηρίζουν οι ίδιοι, το σπίτι τελικά δόθηκε σε άλλη οικογένεια.

Το λυπηρό είναι ότι με τις τελευταίες βροχές και τις πλημμύρες στο Λάρνακα, το σπίτι των γονέων τους, υπέστη σοβαρές ζημιές και είναι ακατάλληλο, καθώς κινδυνεύουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι ανήλικοι να μένουν εκεί, με αποτέλεσμα να υποχρεώνονται να προσφεύγουν ξενοδοχείο. Κάτι πολύ δύσκολο για μια οικογένεια βιοπαλαιστών με δυο ανήλικα παιδιά, με τις πολλές ανάγκες που χρειάζονται καθημερινά.

Αποστάθηκαν στο γραφείο για τα τουρκικά, αλλά οι αρμόδιοι εκεί δεν ήταν σε θέση να μας κάνουν ό, τι.

Παρακαλούμε μέσον της ιστοσελίδας μας, όπως ευαισθητοποιούν τους υπεύθυνους και δουν το αίτημά τους άμεσα, ώστε να αποκτήσουν και αυτοί ένα σπίτι όπως όλοι οι άνθρωποι.

 

 

Send this to a friend