Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Σύλληψη από ΟΠΕ Λάρνακας τριών γυναίκων από τη Ρουμανία «Άδειαζαν» καταστήματα
Σύλληψη από ΟΠΕ Λάρνακας τριών γυναίκων από τη Ρουμανία «Άδειαζαν» καταστήματα

Σύλληψη από ΟΠΕ Λάρνακας τριών γυναίκων από τη Ρουμανία «Άδειαζαν» καταστήματα

Μια μικρή περιουσία βρέθηκε στην κατοχή τριών γυναικών από τη Ρουμανία και η Αστυνομία είναι πεπεισμένη ότι τα αντικείμενα αυτά είναι προϊόντα κλοπής από καταστήματα της Λάρνακας.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων οι τρεις γυναίκες, ηλικίας 40, 28 και 19 χρόνων, οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και προφυλακίστηκαν για έξι μέρες. Εναντίον τους εξετάζεται το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης, έπειτα από πληροφορία ότι γυναίκα περιφερόταν ύποπτα σε κατάστημα ειδών ρουχισμού στην Λάρνακα, μέλη του ΟΠΕ μετέβησαν στο κατάστημα όπου εντόπισαν την ύποπτη γυναίκα, ηλικίας 40 ετών. Έγινε έρευνα στις τσάντες που είχε στην κατοχή της, μέσα στις οποίες εντοπίστηκαν διάφορα κοσμήματα, ρούχα και παπούτσια καθώς και χρηματικό ποσό. Η 40χρονη δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για τα αντικείμενα και τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή της, με επακόλουθο να συλληφθεί.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί μετέβησαν για έρευνα στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η 40χρονη και σε κοινόχρηστο χώρο του κτιρίου εντόπισαν και υπέβαλαν σε έλεγχο άλλες δύο ομοεθνείς της, ηλικίας 28 και 19 χρόνων, με τις οποίες συγκατοικούσε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Μέσα σε τσάντες που κρατούσαν η 19χρονη και η 28χρονη εντοπίστηκαν νέες ποσότητες κοσμημάτων, ρολογιών, ειδών ένδυσης και παπουτσιών, για την κατοχή των οποίων οι γυναίκες δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις. Η αξία των ανευρεθέντων εκτιμάται σε πολλές χιλιάδες ευρώ.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

 

Send this to a friend