Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΛΑΡΝΑΚΑ:”Πλημμύρισα 10 φορές, μόνο να παίρνουν τα λεφτά μας ξέρουν” (ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)
ΛΑΡΝΑΚΑ:”Πλημμύρισα 10 φορές, μόνο να παίρνουν τα λεφτά μας ξέρουν” (ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)

ΛΑΡΝΑΚΑ:”Πλημμύρισα 10 φορές, μόνο να παίρνουν τα λεφτά μας ξέρουν” (ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)

Βούλιαξε η Λάρνακα με τα πρωτοβρόχια.

Οι έντονες βροχοπτώσεις που έπληξαν την πόλη του Ζήνωνα από νωρίς το μεσημέρι προκάλεσαν προβλήματα στην τροχαία κίνηση όσο και στους κατοίκους που είδαν τα σπίτια τους να πλημμυρίζουν.

Ενδεικτικές είναι και οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Alpha σε πλημμυρισμένο δρόμο επί της Λεωφόρου Παναγούλη στην περιοχή της Καθαρής.

Οι δρόμοι έγιναν ποτάμια, με κάτοικο της περιοχής να καταγγέλλει στην κάμερα του Αlpha, πως δεν είναι η πρώτη φορά που είδε το σπίτι της να “βουλιάζει”.

Χαρακτηριστικά ανέφερε,

“πλημμύρισα 10 φορές, μόνο να παίρνουν τα λεφτά μας ξέρουν”.

Τις πληγείσες περιοχές επισκέφθηκε το μεσημέρι και ο Δήμαρχος της πόλης και ερωτηθείς σχετικά με τις πλημμύρες στη Λάρνακα είπε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή της Καθαρής που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Δείτε το βίντεο εδώ

“Βούλιαξαν” τα οχήματα

Οι δρόμοι έγιναν ποτάμια και η διέλευση των αυτοκινήτων γίνεται με τεράστια δυσκολία αφού το νερό φτάνει μέχρι και το ύψος των οχημάτων.

Η γυναίκα που κατήγγειλε στην κάμερα του Alpha πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπει τέτοια καταστροφή, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, τοποθέτησε κώνους σήμανσης στο δρόμο προκειμένου να μην διέρχονται οι οδηγοί.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμερα βρίσκεται επί ποδός. Μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι της Κυριακής ανταποκρίθηκε σε 30 κλήσεις για άντληση υδάτων από υποστατικά και επιχειρήσεις.

Οι 26 αφορούν περιστατικά στην Επαρχία Λάρνακας και οι άλλες τέσσερις στη Λεμεσό.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχει ανακληθεί άδειες προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ κλήθηκαν ενισχύσεις από τη Λευκωσία με δυο συνεργεία και μέλη της ΕΜΑΚ.

Τα περισσότερα προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις στην Επαρχία Λάρνακας καταγράφηκαν στο κέντρο της Λάρνακας, στην περιοχή Καμάρες και Άγιοι Ανάργυροι.

Έκλεισαν δρόμοι..

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη Λάρνακα οι ακόλουθοι δρόμοι είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση λόγω συσσώρευσης νερού στο οδόστρωμα:

• Λεωφόρος Λεμεσού
• Σπύρου Κυπριανού
• Σταυροδρόμι Φανερωμένης
• Φώτα Σκλαβενίτη
• Δρόμος Χρυσοπολιτίσσης προς παλιό Διανέλειο
• Οδός Παπανικολή

Πηγή : Alpha

Send this to a friend