Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ με 0% γκανιότα, CASH OUT και αμέτρητες επιλογές μόνο στη Stoiximan!
ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ με 0% γκανιότα, CASH OUT και αμέτρητες επιλογές μόνο στη Stoiximan!

ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ με 0% γκανιότα, CASH OUT και αμέτρητες επιλογές μόνο στη Stoiximan!

Μόνο τη νίκη θέλει η Εθνική Ελλάδας κόντρα στις ΗΠΑ στις 15:30 στο Μουντομπάσκετ για να έχει ελπίδες να προκριθεί στην επόμενη φάση των «8» και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!
*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!
Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!
Οι ΗΠΑ είναι το φαβορί και η νίκη τους δίνει απόδοση 1.31, η νίκη της Ελλάδας δίνει απόδοση 4.20, ενώ το χάντικαπ υπέρ της Ελλάδας με 8,5 πόντους διαφορά, δίνει απόδοση 1.91 για να νικήσουν οι ΗΠΑ με εννέα πόντους διαφορά και η Ελλάδα δίνει απόδοση 1,90 για να χάσει με οκτώ πόντους ή μικρότερη διαφορά.
Στα ειδικά στοιχήματα των παικτών, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκεντρώνει όλο το ενδιαφέρον, καθώς ο MVP του ΝΒΑ δίνει απόδοση 1.60 να είναι πρώτος σκόρερ του αγώνα, ο Kemba Walker δίνει απόδοση 5.00, ο Brown δίνει απόδοση 6.50. Ο Γ. Αντετοκούνμπο δίνει επίσης απόδοση 1,87 να πάρει πάνω από 9,5 ριμπάουντ και 1,87 για να δώσει πάνω από 4,5 ασίστ!
Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα στο μπάσκετ (σκόρερ, ριμπάουντ, διαφορές κτλ.)!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ελλάδα-ΗΠΑ εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!
Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Send this to a friend