Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Infinity Residences: Νέα πολυώροφη ανάπτυξη στη Λάρνακα από την Quality
Infinity Residences: Νέα πολυώροφη ανάπτυξη στη Λάρνακα από την Quality

Infinity Residences: Νέα πολυώροφη ανάπτυξη στη Λάρνακα από την Quality

Την κατασκευή και λειτουργία της οικιστικής ανάπτυξης με την ονομασία «Infinity Residences», στον Δήμο Λάρνακας, προγραμματίζει η Rinon Investment.

Στο πλαίσιο εξασφάλισης πολεοδομικής άδειας και άδειας ανέγερσης του προτεινόμενου έργου κατατέθηκε στο Τμήμα Περιβάλλοντος η σχετική μελέτη εκτίμησης των επιπτώσεων στο περιβάλλον, η ετοιμασία της οποίας ανατέθηκε στην εταιρεία Νικολαΐδης και Συνεργάτες Ε.Π.Ε.

Το έργο αναμένεται να ανεγερθεί σε απόσταση περίπου 700 μέτρων βόρεια του πυρήνα του Δήμου Λάρνακας, και σε απόσταση 1,1 χλμ. Δυτικά της πύλης του Λιμανιού Λάρνακας.

11ώροφο κτήριο με 27 διαμερίσματα
Σύμφωνα με την περιβαλλοντική μελέτη, το έργο θα αποτελείται 11 ορόφους και έναν υπόγειο χώρο και θα περιλαμβάνει 27 διαμερίσματα. Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχουν 5 διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου, 12 διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και 10 διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων.

Ταυτόχρονα στο έργο θα υπάρχει γυμναστήριο, roof garden, 31 χώρους στάθμευσης στο υπόγειο, τρεις χώρους στάθμευσης για ΑμΕΑ, αλλά και έξι χώρους στάθμευσης για ποδήλατα στο ισόγειο.

Εξάλλου, μεγάλο μέρος του ισογείου χώρου θα τοπιοτεχνηθεί κατάλληλα με καλλωπιστικά φυτά και δέντρα, υγρά στοιχεία και μονοπάτια και το 25% αυτού θα είναι δημόσια προσβάσιμο.

Στον κλειστό χώρο του ισογείου θα στεγάζεται γυμναστήριο και χώροι αποδυτηρίων, τα οποία θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τους ενοίκους.

Το συνολικό εμβαδόν των διαμερισμάτων που θα βρίσκονται στους ορόφους 1-11 είναι 2,631 τ.μ. και υπολογίζεται ότι θα φιλοξενούνται στην προτεινόμενη ανάπτυξη 60-70 άτομα, ανάμεσά τους ένοικοι, προσωπικό και επισκέπτες.

Send this to a friend