Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η Παγκύπρια Χορωδία Καλλιτεχνών, ολοκληρώνει τη μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία, με τελευταία στάση το Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας σήμερα στις 8.30 το βράδυ. Μια φαντασμαγορική παραγωγή με 300 άτομα επί σκηνής να συνθέτουν τη μεγαλύτερη αριθμητικά ενιαία χορωδία στην Ευρώπη.

Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν προς ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου. Η συναυλίες τελούν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης, διοργανώνει «Κυπριακό Γλέντι» στην Παλιά Γειτονιά της Βορόκληνης, (Παλιά Εκκλησία Αρχαγγέλου Μιχαήλ) σήμερα Παρασκευή και ώρα 8 το βράδυ. Είσοδος με φαγητό και ποτό με μόνο €5 το άτομο. Η όλη εκδήλωση θα περιλαμβάνει Κυπριακούς Χορούς και Κυπριακό Γάμο από τα Τοπικά Συγκροτήματα ΔΙΓΕΝΗΣ & ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.
Ζωντανή Μουσική με Κυπριακά τραγούδια και τσιαττιστά.
Ελληνικά Λαϊκά Τραγούδια.
Η Εκδήλωση τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Κώστα Χαμπιαούρη, αντιπρόσωπος του οποίου θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση.

 

Το «Μουσείο Μέλισσας και Κεντήματος» στον Κάτω Δρυ, καλωσορίζει το Σεπτέμβρη με μια εκδήλωση στο χώρο του προσφέροντας στο κοινό πίττα με το μέλι ή αλλιώς κηρήθρα. Η όλη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 4 το απόγευμα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

 

Και τέλος την Κυριακή και ώρα 7:30 μ. μ. με την ευκαιρία του διεθνές φεστιβάλ Κύπρια, στην εξέδρα της παραλίας των Φοινικούδων στη Λάρνακα, έχουμε τη μουσικοθεατρική παιδική παράσταση με κούκλες «Θρεττανέλο» του Δημήτρη Μπασλάμ. Είσοδος ελεύθερη.

 

 

 

Send this to a friend