Home ΛΑΡΝΑΚΑ Παραίτηση Άντη Λόππα από την ΑΛΚΗ
Παραίτηση Άντη Λόππα από την ΑΛΚΗ

Παραίτηση Άντη Λόππα από την ΑΛΚΗ

Διοικητικό αδιέξοδο και αναστάτωση στην Αλκή λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας.

Ο πρόεδρος Άντης Λόππας ανακοίνωσε χθες, στο περιθώριο γεύματος που παρέθεσε σε αθλητικούς συντάκτες, την απόφασή του να παραιτηθεί από την προεδρία του σωματείου.

Μια απόφαση που έσκασε σαν… βόμβα στις τάξεις των κυανέρυθρων της Λάρνακας, οι οποίοι προετοιμάζονται για την έναρξη του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας με στόχο την επάνοδό τους στα μεγάλα σαλόνια. 

Ο κ. Λόππας επικαλέστηκε λόγους κούρασης, έπειτα από πεντέμισι χρόνια προσφοράς στον προεδρικό θώκο της Αλκής, σημειώνοντας ότι ήλθε ο καιρός για να αναλάβει κάποιος άλλος την προεδρία του συλλόγου. Παράλληλα, ενημέρωσε ότι το σωματείο θα οδηγηθεί σε έκτακτη γενική συνέλευση εντός των επόμενων 7-10 ημερών, προκειμένου να διαφανεί εάν υπάρχει ενδιαφέρον για την προεδρία κι αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την διάδοχη κατάσταση.

Ερωτηθείς γιατί δεν υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία της Αλκής τον περασμένο Μάιο μετά τον υποβιβασμό της ομάδας, ο Άντης Λόππας είπε ότι παρέμεινε, τότε, στο πόστο του προκειμένου να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις που υπήρχαν ανοικτές και για να «τρέξει» τα θέματα προγραμματισμού. Όπως ανέφερε, τη δεδομένη στιγμή οι εκκρεμότητες της Αλκής από την περσινή σεζόν δεν υπερβαίνουν τις 15 χιλιάδες ευρώ. Μένει να δούμε εάν τις επόμενες μέρες υπάρξει όντως ουσιαστικό ενδιαφέρον από κάποιον άλλον παράγοντα για να αναλάβει την Αλκή ή εάν ο κ.Λόππας πεισθεί (ξανά) να παραμείνει στο πόστο του.

Βάσος Βάσου

 

Send this to a friend