Home ΛΑΡΝΑΚΑ Τουρίστες φθάνουν στη Λάρνακα και λαμβάνουν μήνυμα «Welcome to Turkey»
Τουρίστες φθάνουν στη Λάρνακα και λαμβάνουν μήνυμα «Welcome to Turkey»

Τουρίστες φθάνουν στη Λάρνακα και λαμβάνουν μήνυμα «Welcome to Turkey»

Ενώ ουσιαστικά η ΚΔ βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με την Τουρκία, η οποία έχει εισβάλει στις κυπριακές θάλασσες, καταλαμβάνει εδάφη στην Πράσινη Γραμμή και πολιορκεί την Κύπρο με το Ναυτικό της, η κυβέρνηση εξακολουθεί να προχωρεί σε Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με τον κατακτητή, λες και δεν συμβαίνει τίποτε. Τη στιγμή που η κύρια αιχμή των προσπαθειών της θα έπρεπε να είναι οι συνεχείς καταγγελίες της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και προς κάθε κατεύθυνση.
Αντ` αυτών, προχωρεί αυτή τη στιγμή στη διερεύνηση και στην υλοποίηση ενός ακόμη «ΜΟΕ», όπως είναι η ενοποίηση των ασφαλιστικών διαδικασιών των οχημάτων, κάτι που σημαίνει την άμεση αναγνώριση των αντιστοίχων «αρχών» του ψευδοκράτους. Η αναγνώριση «θεσμών», «υπηρεσιών» άρα και του ίδιου ψευδοκράτους προχωρεί ραγδαία.
Υπενθυμίζουμε ότι με την ενοποίηση της κινητής τηλεφωνίας –πέραν των άλλων κινδύνων τους οποίους έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό- έχουμε γίνει μάρτυρες του γεγονότος ότι πολλοί ξένοι οι οποίοι φθάνουν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας «Γλαύκος Κληρίδης» και εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας λαμβάνουν το μήνυμα «Welcome to Turkey», δηλαδή «καλωσορίσατε στην Τουρκία».
Για την Αλληλεγγύη τα ΜΟΕ δεν είναι Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης αλλά είναι Μέτρα Ολοκλήρωσης Εκτουρκισμού.
Ελπίζουμε όλα αυτά να μην συνιστούν μια ακόμη πράξη ενός θεάτρου που παίζεται εδώ και καιρό προκειμένου να επιβληθεί στον κυπριακό λαό λύση τουρκικών προδιαγραφών και η υπογραφή των όρων παράδοσης μας.
Πηγή: ΚΥΠΕ

Send this to a friend