Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Συνελήφθησαν οι δύο Τουρκοκύπριοι που έκλεψαν τα πολυτελή αυτοκίνητα από μάντρα στην Αραδίππου
Συνελήφθησαν οι δύο Τουρκοκύπριοι που έκλεψαν τα πολυτελή αυτοκίνητα από μάντρα στην Αραδίππου

Συνελήφθησαν οι δύο Τουρκοκύπριοι που έκλεψαν τα πολυτελή αυτοκίνητα από μάντρα στην Αραδίππου

Συνελήφθησαν στα κατεχόμενα τα δύο πρόσωπα, τα οποία θεωρούνται ύποπτα, για την υπόθεση κλοπής δύο οχημάτων από μάντρα αυτοκινήτων στην Αραδίππου πριν από μερικές μέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τουρκοκυπριακό τύπο, τα δύο συγκεκριμένα άτομα συνελήφθησαν από την λεγόμενη αστυνομία του ψευδοκράτους με την κατηγορία της κλοπής οχήματος, αφού φαίνεται να είχαν κλέψει αυτοκίνητο και από την κατεχόμενη Αχερίτου, με το οποίο μετέβηκαν στις ελεύθερες περιοχές, όπου το παράτησαν αφού προηγουμένως έκλεψαν τα δύο αυτοκίνητα από την μάντρα, συνολικής αξίας περίπου 46 χιλιάδων ευρώ.

Οι δύο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν στα κατεχόμενα κατηγορίες ληστείας, εσκεμμένης ζημιάς, καταστροφής περιουσίας και παράνομης κατοχής περιουσίας. Οδηγήθηκαν σε λεγόμενο δικαστήριο που διέταξε την διήμερη προσωποκράτησή τους.

Όπως λέχθηκε στο «δικαστήριο», οι ύποπτοι στις 18 Αυγούστου έκλεψαν όχημα από την κατεχόμενη Αχερίτου και μετά μέσω παράνομων ενεργειών, μετέβηκαν στις ελεύθερες περιοχές από την Λουρουτζίνα. Ακολούθως μετέβησαν στη Λάρνακα, όπου έσπασαν την πόρτα γραφείου σε μάντρα αυτοκινήτων, πήραν τα κλειδιά αυτοκινήτων και αφού έκλεψαν δύο οχήματα επέτρεψαν στην Λουρουτζίνα όπου και πέρασαν στα κατεχόμενα.

Οι ύποπτοι προσπάθησαν να πουλήσουν τα κλοπιμαία οχήματα.

Η Αστυνομία Λάρνακας θα ζητήσει τη βοήθεια της Δικοινοτικής Επιτροπής για την Εγκληματικότητα, προκειμένου οι δύο συλληφθέντες να παραδοθούν στις Αρχές Ασφαλείας της Δημοκρατίας και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend