Home ΛΑΡΝΑΚΑ TOP -11: Μια από τις κορυφαίες ακαδημίες ποδοσφαίρου στη Κύπρο, βρίσκεται στην Αραδίππου
TOP -11:  Μια από τις κορυφαίες ακαδημίες ποδοσφαίρου στη Κύπρο, βρίσκεται στην Αραδίππου

TOP -11: Μια από τις κορυφαίες ακαδημίες ποδοσφαίρου στη Κύπρο, βρίσκεται στην Αραδίππου

Ειρήνη Αντωνίου

Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν στην ακαδημία ToP -11, που βρίσκεται στην Αραδίππου, έχουν αρχίσει. Φέτος εφαρμόζουν το απογευματινό σχολείο (καθημερινό διάβασμα, μεσημεριανό γεύμα και αθλητισμό/ποδόσφαιρο, για τρία τμήματα). Υπάρχουν ειδικά τμήματα για παιδιά ηλικίας 3-5 ετών, με ένα  εξειδικευμένο πρόγραμμα για την προσαρμογή τους , το άλλο είναι η δημιουργία γυναικείου τμήματος για κορίτσια, που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο ηλικίας 3 με 13 ετών και το άλλο τμήμα είναι η ακαδημία ποδοσφαίρου για παιδιά από 3 μέχρι 12 ετών.

Για το σκοπό αυτό έχουν συνάψει συνεργασίες με εργοφυσιολόγο , διατροφολόγο, παιδοψυχολόγο, φυσιοθεραπευτές, ιατρούς, χωρίς επιπλέον κόστος.

Η ημέρα συνάντησης είναι η Τετάρτη 28/8/19 και ώρα 6.30 μ. μ.,στα γήπεδα τους Piacere στην Αραδίππου, ημέρα που θα δοθούν και τα προγράμματα και ο νέος (έκπληξη) ρουχισμός.

Επίσης έχουν κάνει συνεργασία με την μεγαλύτερη ακαδημία ποδοσφαίρου της Λεμεσού Football Star academy και όλα αυτά στα πλαίσια των νέων δεδομένων της Ακαδημίας ToP_11, η οποία τους κατατάσσει πλέον στις κορυφαίες της Κύπρου.
Για περισσότερες πληροφορίες στο :  70003017

Send this to a friend