Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Σπείρα γυναικών στη Λάρνακα έχει κάνει κλοπές 26 χιλιάδων ευρώ από δύο καταστήματα (VID)
Σπείρα γυναικών στη Λάρνακα έχει κάνει κλοπές 26 χιλιάδων ευρώ από δύο καταστήματα (VID)

Σπείρα γυναικών στη Λάρνακα έχει κάνει κλοπές 26 χιλιάδων ευρώ από δύο καταστήματα (VID)

Είναι η στιγμή που γυναίκα παριστάνοντας την πελάτισσα καταστήματος αρπάζει τσαντάκι με 20 χιλιάδες ευρώ, το οποίο ανήκει στην ιδιοκτήτρια του μαγαζιού στην Λάρνακα. Χωρίς να γίνει αντιληπτή γίνεται καπνός…

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης η γυναίκα φορώντας γυαλιά ηλίου και μιλώντας στο τηλέφωνο μπαίνει σαν πελάτισσα στο κατάστημα ενώ εντός του καταστήματος, σύμφωνα με μαρτυρίες, βρίσκονται άλλες δυο συνεργοί της.

Μια εξ αυτών απασχολεί την ιδιοκτήτρια, η δεύτερη κρατά τσίλιες και η τρίτη σπεύδει στο ταμείο και αρπάζει το τσαντάκι. Χρειάστηκαν μόλις μερικά δευτερόλεπτα. Το περιστατικό συνέβη στις 8 του μήνα και εικάζεται πως πρόκειται για σπείρα που έχει δράσει με παρόμοιο τρόπο και στο παρελθόν.

Αυτές οι δύο γυναίκες, που αναζητεί η αστυνομία, φέρονται να χτύπησαν πριν από τέσσερις ημέρες σε άλλο κατάστημα στην πόλη του Ζήνωνα. Παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, οι δύο γυναίκες φέρονται να έκλεψαν πορτοφόλι αλλοδαπής πελάτισσας, που περιείχε 6 χιλιάδες ευρώ.

Στέλιος Στυλιανού, Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου Αστυνομίας
“Η Αστυνομία αναζητά δυο πρόσωπα γυναίκες, φωτογραφίες τους έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και αν γνωρίζει κάτι το κοινό να επικοινωνήσει”

Με αφορμή τα δύο αυτά περιστατική, η Αστυνομία μας καλεί όλους να έχουμε τα μάτια μας 14.

Στέλιος Στυλιανού, Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου Αστυνομίας
“Είναι καλό χρήματα και πιστωτικές να τοποθετούνται στο μπροστινό μέρος των ρούχων μας ενώ ειδικά οι γυναίκες που μεταφέρουν τσάντες να μην βάζουν μέσα όλα τους τα χρήματα ”

Send this to a friend