Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0% γκανιότα, αμέτρητες επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!
ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0% γκανιότα, αμέτρητες επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0% γκανιότα, αμέτρητες επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Γουλβς στις 22:00 εκτός έδρας και είναι η πρώτη της δοκιμασία μετά το καταιγιστικό 4-0 επί της Τσέλσι στην πρώτη αγωνιστική της Premier League. Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο προσφέρει το ματς των «μπέμπηδων» με 0% γκανιότα*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και Cash Out!
*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!
Η εκτός έδρας νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει απόδοση 2.44, η ισοπαλία δίνει 3.35 και η νίκη της Γουλβς δίνει 3.40. Το over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.12, το under 2.5 γκολ δίνει 1.70, ενώ το over 3.5 γκολ δίνει απόδοση 3.85. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.83, ενώ το No Goal δίνει 1.91. Το να κερδίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το πρώτο ημίχρονο δίνει απόδοση 4.15, ενώ το να είναι το να μπουν συνολικά γκολ από 2-3 δίνει 1.97, ενώ το να μπουν 4-6 γκολ δίνει 3.75.
Ποιος θα σκοράρει πρώτος; Ο Μάρκους Ράσφορντ της Μάντσεστερ Γ. δίνει απόδοση 5.50, ενώ ο Χιμένες της Γουλβς δίνει απόδοση 6.00 και ο Γκρίνγουντ δίνει 7.00, όπως και ο Μαρσιάλ, με τον Πογκμπά να δίνει απόδοση 7.50 και 3.50 για να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα. Επιπλέον, η πιθανότητα να πετύχει δύο γκολ και περισσότερα ο Ράσφορντ δίνει απόδοση 11.50.
Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Γουλβς-Μάντσεστερ Γ. εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Send this to a friend