Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΕΡΜΠΙ, Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ στη 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με 0% γκανιότα, αμέτρητες επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!
ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΕΡΜΠΙ, Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ στη 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με 0% γκανιότα, αμέτρητες επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΕΡΜΠΙ, Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ στη 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με 0% γκανιότα, αμέτρητες επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

Η Πρέμιερ Λιγκ «ζεσταίνεται» για τα καλά μέσα στον Αύγουστο, με την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την φιναλίστ του Champions League, Τότεναμ στη 2η αγωνιστική της Premier League στις 19:30 και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο σας προσφέρει τη σπουδαία αναμέτρηση με 0% γκανιότα*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά Cash Out!
*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!
Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!
Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι και φέτος το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η νίκη της κόντρα στη Τότεναμ προσφέρεται με απόδοση 1.36, η ισοπαλία 5.20 και η νίκη της Τότεναμ δίνει απόδοση 8.00! Το over 3.5 γκολ δίνει απόδοση 2.25, το Under 3.5 γκολ δίνει 1.62, και το over 2.5 γκολ δίνει 1.50, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρεται με απόδοση 2.55. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται με απόδοση 1.73, το No Goal με 2.05, ενώ το να είναι η Μάντσεστερ Σίτι αυτή που θα ανοίξει το σκορ στον αγώνα δίνει απόδοση 1.36, ενώ το να σκοράρει πρώτη η Τότεναμ δίνει απόδοση 3.40!
Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!
Στα ειδικά στοιχήματα για τους παίκτες, ο Σέρτζιο Αγκουέρο δίνει απόδοση 3.50 να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα, ενώ το να πετύχει χατ-τρικ δίνει απόδοση 12.75! Το να σκοράρει ο Στέρλινγκ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα δίνει απόδοση 1.83, ενώ το να πετύχει ο Ζεζούς της Σίτι το πρώτο γκολ του αγώνα δίνει απόδοση 4.50. Από την πλευρά της Τότεναμ, ο Χάρι Κέιν δίνει απόδοση 8.00 να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα και 3.00 να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο της αναμέτρησης!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Send this to a friend